🔥İndirim Philips LatteGo EP5543/80 Tam otomatik Espresso Makinesi 19.599TL

ben 5500 serisini almıştım gayet mumnunum sadece haftalık aylık bakımları var uğraşmak istemeyen almasın

Ben bunu araştırdım da öyle devasa farkettirmiyor diyorlar hem ömür hem de performans açısından çelik öğütücülere göre.

Kahve gurmesi değilseniz farkı anlamanız zor demişle
7 bine öğütücü, 4 bine de makine almıştım. Ama elle öğüt, sütü yap falan çok uğraştırıcı. Aylardır kullanmadım. Bana böyle basınca herşeyi kendi yapan bir makine lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 5500 serisini almıştım gayet mumnunum sadece haftalık aylık bakımları var uğraşmak istemeyen almasın
Elle mi söküyoruz hocam? Yoksa tablet ile mi?

Şu eleman değilseniz hiç bir farkı yok gibi

Alıntıyı görüntüle
Bir arkadaşım var. Aynı zamanlar aldık makine. Denemediği ülke kahvesi kalmadı. 2-3 bin harcamıştır 6 ayda kahveye.

Harbi bazen temizlemeye üşendiğim için yapmıyorum kahve. Bu aralar da acımsı tad oluyor kahvelerde nedense. 2 aylık cihazı yağlamak mı lazım anlamadım.

7 bine öğütücü, 4 bine de makine almıştım. Ama elle öğüt, sütü yap falan çok uğraştırıcı. Aylardır kullanmadım. Bana böyle basınca herşeyi kendi yapan bir makine lazım.

haftalık yandaki su haznesini çekip iç mekanizmayı sudan geçiriyorsunuz uygulamada dertaylı bilgiler var yapım aşaması vs home ıd diye sonra kahve yağı var onun içinse tabletler var oda 1-2 ayda kullanmak gerek ne sıklıkla kahve içersen ve demleme ünitesi yağlama var oda1-2 ayda yapman gerekiyor ve makineyi ilk aldığında eğer içinden güçük bir tüpte yağ çıkmazsa talep oluştur göndersinler ben öyle yapmıştım

Bir arkadaşım var. Aynı zamanlar aldık makine. Denemediği ülke kahvesi kalmadı. 2-3 bin harcamıştır 6 ayda kahveye.
Sırf övdüler diye Julius Meinl aldım, a101'den aldığım kahveyle aynı tadı alıyorum. Sırf denemek için önerilen her şeye bakacağım bakalım ne farkları var.

Harbi bazen temizlemeye üşendiğim için yapmıyorum kahve. Bu aralar da acımsı tad oluyor kahvelerde nedense. 2 aylık cihazı yağlamak mı lazım anlamadım.
home ıd uygulamasını indir orada detaylı bir şekilde uygulamaları anlatıryor ve düzenli temizlemek gerekiyor kahve atıklarını 3-5 günde atmazsan küfleniyor arada bende üşeniyorum ama düzene soktum direk yapıyorum haftalık ve aylıkj

Benim aylardır bu makinada gözüm ama fiyatta işte anlaşamadık :kekw:

Biraz daha düşse alırım gibi ama daha düşmez gibi.

Sırf övdüler diye Julius Meinl aldım, a101'den aldığım kahveyle aynı tadı alıyorum. Sırf denemek için önerilen her şeye bakacağım bakalım ne farkları var.
Hocam sütlü kahve ve yumuşak içim için ne önerirsin?
Latte için istiyorum makineyi en çok.
Başka kahve yapmam.
Sepette şu var benimde;

amazon.com.tr/gp/product/B003WVNGAA/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

haftalık yandaki su haznesini çekip iç mekanizmayı sudan geçiriyorsunuz uygulamada dertaylı bilgiler var yapım aşaması vs home ıd diye sonra kahve yağı var onun içinse tabletler var oda 1-2 ayda kullanmak gerek ne sıklıkla kahve içersen ve demleme ünitesi yağlama var oda1-2 ayda yapman gerekiyor ve makineyi ilk aldığında eğer içinden güçük bir tüpte yağ çıkmazsa talep oluştur göndersinler ben öyle yapmıştım
Benim 4 ay olmuş cihazı alalı hiç tablet ve yağ almadım ekstra. Şu ikisini alacağım galiba değil mi? Çünkü kahvelerde garip bir acımsı tat oluyor. Kahve de alırsam yine iyi masrafa sokacak.

https://www.amazon.com.tr/Philips-C...ords=philips+kahve+yağı&qid=1761999648&sr=8-2

https://www.amazon.com.tr/Saeco-Phi...-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1

Bu arkadaşın philips'den farkı ne?
En önemlisi süt kreması (LatteCrema) özelliği sanırsam. Süt kremasında otomatiklerde en başarılı marka Delonghi diyorlar. Çıkan bardakları da biraz karşılaştırmıştım, gerçekten süt köpüğü vs. çok başarılı. Sütlü içecek sevenlere ideal yapıyor.

Onun dışında AI dan karşılaştırma şöyle:
1762000058470.webp

Soğuk kahve zaten ikisinde de yok aslında, kendin buz ekleyerek falan yapıyorsun. Delonghi'nin bu modelde 2 kahve haznesi var değişebildiğin. 19 bar basıncı varmış bir de.

Geri