❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

Ben o dönem 1 tane aldım gelmedi size 3 tane gelmiş çok şanslısınız :(
3farklı adresle geldi ama ve evet bence de gerçekten şanslıyım çünkü sabahında kapıdan dönen kargolar bile olmuştu bana tam 11gün sonra geldi şoka uğradım :D

3farklı adresle geldi ama ve evet bence de gerçekten şanslıyım çünkü sabahında kapıdan dönen kargolar bile olmuştu bana tam 11gün sonra geldi şoka uğradım :D
hayırlı olsun. hepsiburada hatalı fiyattan nadir yolluyor(1klık tencere setini 99 liradan yolladılar), amazon galiba direkt yolluyor(23klık dik süpürgeyi 2kdan yolladılar) ama trendyol asla yollamıyor.

Evet :D milletin kargosu kapıda falan döndü bana 11. gün geldi hepsi :D
bana sabahın köründe gelmişti sonra kargocuyla tekrar karşılaştım birkaç dakika sonra gelseydim telefon gelmişti ürünü çekmeye çalışmış hepsijet teslim edemezdim dedi :kekw:

hayırlı olsun. hepsiburada hatalı fiyattan nadir yolluyor(1klık tencere setini 99 liradan yolladılar), amazon galiba direkt yolluyor(23klık dik süpürgeyi 2kdan yolladılar) ama trendyol asla yollamıyor.
Amazon da direkt yollamıyor. Çok iptal oldu ama gelenler de oldu mesrla fifine a9u 229tlye almıştım amazondan..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana sabahın köründe gelmişti sonra kargocuyla tekrar karşılaştım birkaç dakika sonra gelseydim telefon gelmişti ürünü çekmeye çalışmış hepsijet teslim edemezdim dedi :kekw:
Valla ucuz kurtarmışsın o gün kıyamet günü gibiydi herkes ne olacağını bekliyordu fkdkslsldlg

Thhye verilir mi? Şimdiye kadar hiç yapmadım bilgisi olan var mı?

Geri