Arama sonuçları: *

1. uykucutilki1

Yardım HyperX Cloud II Core Wireless ürünüyle ilgili hiçbir bilgi bulamadım.

Fiyatı 3099 TL'ye düşmüş %37 oranında bir indirim.
  2. uykucutilki1

Yardım ''HyperX Cloud II Core Wireless'' Alınır Mı?

Cloud 2 core wireless değil mi çok karıştırılıyor çünkü cloud core wireless ile ve ya cloud 2 wireless ile. Ben bu kulaklık hakkında bilgi bulamadım neredeyse diğer özelliklerinden memnun musun ses kalitesi olsun mikrofon kalitesi, gecikme var mı, alırsam ilk olacak kablosuz kulaklık o nedenle...
  3. uykucutilki1

Yardım ''HyperX Cloud II Core Wireless'' Alınır Mı?

Arkadaşlar iyi günler ben bu kulaklıkla ilgili hiçbir bilgi, inceleme bulamadım ''HyperX Cloud II Core Wireless'' diye arattığımda ya ''HyperX Cloud 2 Wireless'' çıkıyor ve ya ''HyperX Cloud Core 2'' çıkıyor kulaklık hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi? Güzel bir indirim görünüyor...
  4. uykucutilki1

Bu büyük ihtimal düşeceği en düşük fiyat %20 gibi bir indirim gözüküyor. Şu an için Fiyat Performans olarak başka önerebileceğiniz kablosuz kulaklık var mı?
  5. uykucutilki1

Merhabalar Amazon'da indirimlere bakarken HyperX Cloud II Core Wireless ürününe denk geldim ve güzel bir indirim oranı mevcut fakat ben bu kulaklıkla ilgili araştırma yaptığımda bu kulaklıkla ilgili ne bir video ne de bir kullanıcı yorumu bulabildim. Arattığımda ya ''HyperX Cloud Wireless''...
Geri