Arama sonuçları: *

1. M

55.000₺ Motorsiklet Tavsiyesi

Selamun aleyküm, hayırlı günler dilerim. Başlıkta belirtiğim gibi 55000₺'ye kendime motor almak istiyorum ve Ben bir üniversite öğrencisiyim bu aldığım motor ile motorkuryelik ve motor ile gezinti yapmak istiyorum (eşim ile gezicem tek başıma sadece kuryelikteyken sürerim) İlkez motorum olucak...
  2. M

Acer Aspire 7 harici grafik kart kullanmıyor

böyle ürün çıkartmaları da gerçekten şaka gibi, sırf iş için alsam zaten rtx3050 yerine daha yüksek işlemciye sahip laptop alırdım :mad: 1713220955 Şimdi öyle denedim fark etmedi.
  3. M

evet onu sorucaktım sizlere, +8gb daha taktığım zaman harici grafik kartı daha da çalışmaya başlar mı? 1713220718
  4. M

Teşekkürler cevabınız için ama hepsi belirtiğiniz gibiydi. Herhangi bir şey değişmedi %30 civarlarında kullanmaya devam ediyor ara sıra hâlâ fps 30 altına düşüyor.
  5. M

Başlıktata belirtiğim gibi arkadaşlar. Donanım: RTX3050, Ryzen 5 5625U işlemci, 8 GB RAM. Valorant oynarken grafik ayarı istediğim kadar fulleyeyim çıkmıyor hatta hala işlemci grafiğine yükleniyor. 80-140FPS arası oynuyor 1080p orta ve düşük ayarlar, yüksek ayarlarda 70-130FPS. Valorant...
  6. M

25.000₺ civarı 2.el motosiklet tavsiyesi

Başlıkta da yazdığım gibi 25bin ₺ civarında, maksimum 30Bin ₺ fiyat seviyesinde motosiklet almayı düşünüyorum. Hangi motorları tavsiye edersiniz ve hangi motorları tavsiye etmiyorsunuz? Part time kuryelik ve ara sıra da gezintiye çıkmalık bir motor arıyorum.
Geri