Arama sonuçları: *

1. ox_gen

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

Haklısın, insanlar genel olarak bu tarz şeylerden şikayet etmiş gördüğüm kadarıyla, şahsen üstünde uyuyabilecegim bir rahatlık istiyorum. Umarım bulabilirim
  2. ox_gen

Çalıştığım ofiste bunun benzeri bir şey var boyun omuz desteği konusunda kullandığım çok zayıf gidince deneyeceğim ama Forum İstanbul a sık sık gidiyorum buda bahane olur denerim, kozmetik sıkıntılar çok önemli değil benim için. Ürünün sağlamlığı hissiyatı değişmesin yeter 1770801307...
  3. ox_gen

Forum İstanbul da var aslında gidip bakabilirim spesifik bir model var mı aklınızda
  4. ox_gen

İşte banada biraz gösteriş gibi geliyor ama bı arkadaşımın evinde denemiştim gerçekten keyif veriyor oturması, illa şaşali bir şey gerekmiyor sadece otururken o konforu istiyorum. Şimdi baktım Güneşlide mağazaları varmış oraya gidip deneyebilirim. Yorumlar konusjnd pek emin olamadım ama 1 Yıldız...
  5. ox_gen

Fiyat konusunda ne olduğu çok önemli değil, masa ve oyuncu koltuğu almak istiyorum ama öncelik oyuncu koltuğunda, 180 derece yatabilsem, terletmese (işim ve aktif hayatımda çok fazla bilgisayar kullanıyorum, kısaca bel sorunları yaşamak istemiyroum) konforlu olsun lüks gözükmesine gerek yok...
  6. ox_gen

Bilgisayar masası önerisi

Birşeyler buldunuz mu
  7. ox_gen

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi 4-10k

Blackshark v2 prob2023 aldım
  8. ox_gen

Hiç yorum gelmemiş, blackshark alicam gibi 1767543899 Garanti konusunda 2 sefer sıfır ürün verdiler ise kesinle on plana alırım, nereden almıştıniz?
  9. ox_gen

Ses kalitesi olarak tatmin edici bir seviyede ise basslari temiz verebiliyorsa açıkçası tercih edeceğim 1767529176 5k civarında alacağım gibi gelen tavsiyeler o yönde 1767529351 Blackshark da listemdeydi tekrardan sizin yorumunuz ile değerlendircem nova 5 ile bunun arasındayım suan
  10. ox_gen

Müsait olursa beklerim cidden hoşuma giden bi model
  11. ox_gen

Nova 5 i çok gördüm dürüst olmak gerekirse 7 biraz daha uygun fiyatlı olsaydı hiç düşünmeden alırdım, 5 konusunda emin değilim, müzik, film ve oyun deneyimi ne seviyede bir bilginiz var mı?
  12. ox_gen

Şahsen bende vermek istemiyorum, ama ses kalitesi ile ön plana çıkan bir şey istiyorum. 1767471954 Elimde hali hazır kulak içi var, tavsiyeniz için teşekkürler kulak üstü bir şey arıyorum
  13. ox_gen

Geniş bi Aralık olduğunu kabul etmem lazım ama şu aralar kulak üstü kulaklık arıyorum. Bluetooth/wireless ve daha net bı oyun deneyimi için gerekirse kablolu olacak şekilde çok yönlü bir kulaklığa ihtiyacım var. Logitech, hyperX, razer, steelseries vs pek çok markaya baktım ama aradığımı bulmuş...
  14. ox_gen

Çözüldü✓ 3080 ti ve 7800x3D beraber calıştırabilir miyim

teşekkürler 4k veya 2k için gerek yok şuanlık 300+ fps versib ps de kasmasın yeter
  15. ox_gen

msi rtx 3080 ti ventus 12gb ben de sizin gibi düşüyorum kısarsam olur gibi
  16. ox_gen

alternatif bişiler var mı? neyi değiştirmemi tavsiye edertsin
  17. ox_gen

ventus serisinden umarım kullanamdan evde durmaz 1759321205 bende 240mm soğutma 7 argb var psu msi 650gl modeli
  18. ox_gen

15k 1759321043 1000watt a geçmeyi düşünüyorum da elde o kadar para yok şuan
  19. ox_gen

o zaman alıyom ekran kartını eyw herkese teşekkürler 1759320916 msi in 650gl psu su ekran kartı da msi umarım sorun yapmaz
  20. ox_gen

yazılım ile alakalı ise halledebilrim donanıma dokunmadan
Geri