Hangi modeli alacaksınız15k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000watt a geçmeyi düşünüyorum da elde o kadar para yok şuan
msi rtx 3080 ti ventus 12gbHangi modeli alacaksınız
PSU'nun kalitesine bağlı ben 7500F + 3080Ti'a X-Power 650W taktım her oyunda olmasa da PUBG'de reset attı. Sonra değiştirdim CX650F taktım sorun düzeldi. Bir de işlemci'ye CO'dan -30 undervolt yapılı. Senin PSU'n daha kaliteli zaten sorun yaşayacağını sanmıyorum.
ben de sizin gibi düşüyorum kısarsam olur gibiZaten o ekran kartı gereğinden fazla çekiyo 60w 70w undervolt yap takıl
msi rtx 3080 ti ventus 12gb
ben de sizin gibi düşüyorum kısarsam olur gibi
3xx serisinde bellekler gddr6x ondan çok büyük fark yaratmıyor maalesef. Genelde peroformans kısılıyor hatta.. Aynı performası daha düşük güçde ve daha az ısınarak yapabilirsin videoda her kart için ayarlar var PSU yeten kişiler bide daha düşük sıcaklık için yapıyo
Ventus kötü bir model yine furmark önemli fakat gamerock bakarsaniz daha iyi olabilirmsi rtx 3080 ti ventus 12gb
teşekkürler. Aynı performası daha düşük güçde ve daha az ısınarak yapabilirsin videoda her kart için ayarlar var PSU yeten kişiler bide daha düşük sıcaklık için yapıyo
4k veya 2k için gerek yok şuanlık 300+ fps versib ps de kasmasın yeter3xx serisinde bellekler gddr6x ondan çok büyük fark yaratmıyor maalesef. Genelde peroformans kısılıyor hatta.
hocam 15k ya onun yerine 17k ya rtx 4070 aramanız daha mantıklı olur gibi garantili olur ve güç sıkıntısı çekmezsinizmsi rtx 3080 ti ventus 12gb