Arama sonuçları: *

1. RepL0R

Çözüldü✓ Keylogger Yemiş Olabilirim Nasıl Kaldırabilirim ? Ne yapmam gerek ? Yüksek Ram Kullanımı svchost.exe

Arkadaşlar Komik Gelebilir ama ramlerden Birini çıkarıp Sistemi 8 Gb olarak Çalıştırdım boştayken 3.5 Gb seviyelerinde dolaşıyordu sonra Görev Yöneticisinden ekte kırmızı kutucuk içinde olan Update i devre dışı bıraktım daha sonra sistemi kapatıp 2. rami taktıktan sonra 16 GB olarak çalıştırdım...
  2. RepL0R

Çözüldü✓ Keylogger Yemiş Olabilirim Nasıl Kaldırabilirim ? Ne yapmam gerek ? Yüksek Ram Kullanımı svchost.exe

Arkadaşlar detaylı okumuyorsunuz herhalde zaten svchost.exe programı sytem 32 nin Yani Windows un çalışmasını sağlayan bir Uygulama ama Keylogger yani virüs olarak ta çalışıyor fotoğraflardaki gibi farkı görebilirsin Kullanıcı adı yani RepL0R yazan 4 tane dosya var onlar Keylogger dosyası ama...
  3. RepL0R

Arkadaşlar öncelikle selamlar Bilgisayarım Boşta iken Toplam 16 GB ram kapasitesinin 12 Gb ını kullanıyor Bilgisayarı açtığım gibi böyle biraz araştırma yaptım ve biraz da kurcalayarak svchost.exe adında bir keylogger yemiş olabileceğimi düşünüyorum gerekli fotoğraflar ekte var ...
  4. RepL0R

Fiyat Performans Kule Tipi Soğutucu Önerisi ? 150-250 TL

70 liralık soğutucu bile stok soğutucudan 13 derece daha serin çalıştırıyor kardeşim bilip bilmeden yorum yapmayalım istersen :)
  5. RepL0R

Arkadaşlar hepinize tek tek yazamadığım için özür diliyorum Zaten aklımda olan bir soğutucuydu ve cidden bu kadar tutulmuş olması beni sevindirdi T6 Ultura da Karar Kıldım Hatta Siparişimi bile verdim :) Hepinize ilginiz ve bu kadar hızlı yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
  6. RepL0R

Evet hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum ve konuya geçiyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600 biliyorsunuz ki stok soğutucu bu işlemci için bir süreden sonra yeterli olmamaya başlıyor hele ki twitch te yayın yapıyor veya youtube için videolar üretiyorsanız ! Bu yüzden bir Kule...
  7. RepL0R

Fiyat Performans Monitör önerisi 24" 144 hz 1ms

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki piyasada çok fazla monitör çeşidi var bir de sizin önerinizi almak adına bu konuyu açıyorum kendimi şöyle ifade edeyim önceden kafelerde 240 hz monitörlerde oynaya oynaya csgo da global oldum daha sonra oyun oynamayı bıraktım şimdi son 4 aydır tekrar başladım...
  8. RepL0R

Asus 1060 6gb turbo ya uygun ana kart ve işlemci önerisi alabilir miyim ?

İşin içine bir de ssd girdi şimdi o yüzden
  9. RepL0R

Işlemciyi ryzen 5 3600 değil de 500-800 (ikinci el /sıfır) civarı hangi işlemci mantıklı olur (intel almayı düşünmüyorum)
  10. RepL0R

Tanesi 1000 TL yi geçmeyecek ekran kartını sağlam besleyebilcek parçalar olursa sevinirim teşekkürler...
  11. RepL0R

Windows 8.1 Build 9600 sürümüne Windows 8 pro ürün anahtarı girersek windows etkinleşir mi ? veya Windows u nasıl yükseltebiliriz ?

Windows 8.1 Build 9600 kullanıyorum windows aktif değil bu yüzden oyun oynarken vs birden ayarlar açılıp widows etkinleştir diye yazı çıkıyor , bu yüzden sürekli sıkıntı yaşıyorum . İnternetten Windows 8.1 Build 9600 key satın almaya çalıştım hep pro var standart key bulamadım şimdi pro key...
Top Bottom