Arama sonuçları: *

1. T

65’ televizyon önerisi 40000tl

Grundig GSB 910S (ses sistemi) ve Grundig 65GQ850A satın aldım toplam 42.400 TL ye
  2. T

Teşekkür ederim ama bana uygun değil galiba attığınız model nedeni ise taksit imkanı 3 taksit beni baya bir darlar 4 taksit olması lazım ama 144hz ile 60 hz arasında dağlar kadar fark var kararsız kaldım
  3. T

https://www.n11.com/urun/thomson-65qg5c14-65-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-67584016?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel Bu tv nasıl dır acaba
  4. T

40.000 tl bütçem var güzel hir 65’ televizyon arıyorum oyun oynamayacağım film dizi için üzmeyecek bir televizyon arıyorum marka takıntım da yok Google tv ve android tv önceliğimdir.
  5. T

Sırt Çantası Önerisi (Okul)

Okul için sırt çantası önerisi istiyorum normalde Puma çantam vardı kurutmaya atıldı yanlışlıkla baya büzüştü ve çekti kendini o yüzden yeni bir çanta önerisi istiyorum.
  6. T

mouse önerisi 1.300tl

mouse önerisi 1300 TL
  7. T

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi 5000tl

Arkadaşlar, 2. El xprime titan aldım ufak tefek gıcırtısı ve lekeleri vardı 3000 TL ye satın aldım.
  8. T

Titan nasıl
  9. T

En konforlu hangisi fab v6 mı xdrive mı terlememe öncelikli ikinci el karar verdim
  10. T

En ucuz ne kadar bütçe olması lazım yani hiç alma mı dersin bu fiyatlara
  11. T

F/p oyuncu koltuğu arıyorum günümün 7 saati fln bilgisayar üzerinde geçiyor terletme ve konfor öncelik olsun çok sıcaklatmasın
  12. T

Bilgisayar için hoparlör oyun ve film için.

Attığınız 0 dark sp 214 ü aldım
  13. T

Önerin varmı Logitech ve creative modelleri için ben çok anlamıyorum da 1747571764 https://www.letgo.com/ad/1706713175 nasıl sence
  14. T

Buna bir baktım videolarına yorumlarını vs kısık seste cızırtı FLn yapıyormuş çokta içime sinmedi açıkçası yani 2. El önerebilceğiniz yada daha iyi ses kalitesi olan bir sistem var ise çok mükemmel olur baslı çok şeyler dinlemem gibi film oyun tarzı ses kalitesi iyi olsun yeter
  15. T

Bu sistem alınır mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-5-7500f-rx-9070-xt-sistem-50-999-tl.1110622/post-9971642 aynı konu bi bak derim
  16. T

Bu sistem alınır mı?

Bence yapıştır ya ram 32 yap ama tercih senin
  17. T

Bu sistem alınır mı?

Ram biraz yükseltme imkanın varsa çok iyi olur bence ama daha iyi sistemler bulabilirsin bence bu fiyat bandında
  18. T

2.el ilanda olur sahibinden de İstanbul Anadolu yakası için
  19. T

Oyunlarda ve film izlerken kullanacağım Max 1200 TL ses de cızırtılık olmayan ses kalitesi fiyat açısından iyi olan bir hoparlör ses sistemi arıyorum.
  20. T

55-65'İnç Televizyon önerisi

Şimdi ben tcl almayı düşündüm senin attığına göre ne gibi sıkıntılar çıkaralabilir qled aslında phlips qled değilmiş tcl qled hangisi daha iyi sen hangisini alırdın
Geri