Bu sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar öylseine gezinirken gaming gen tr de böyle bi sistem buldum fiyatı çok ucuz geldi böyle bi ekran kartına göre sizce alınır mı

evet güzel bir sistem bu fiyata 5070 sistemler var

merhaba arkadaşlar öylseine gezinirken gaming gen tr de böyle bi sistem buldum fiyatı çok ucuz geldi böyle bi ekran kartına göre sizce alınır mı

Ram biraz yükseltme imkanın varsa çok iyi olur bence ama daha iyi sistemler bulabilirsin bence bu fiyat bandında

evet güzel bir sistem bu fiyata 5070 sistemler var
hocam peki soğutucu bu işlemciye yetecek mi yani bu fiyata böyle sistem zor bulunur aldıktan sonra bu sisteme başka bi harcama yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram biraz yükseltme imkanın varsa çok iyi olur bence ama daha iyi sistemler bulabilirsin bence bu fiyat bandında
öneriniz var mı

hocam peki soğutucu bu işlemciye yetecek mi yani bu fiyata böyle sistem zor bulunur aldıktan sonra bu sisteme başka bi harcama yapmak istemiyorum

öneriniz var mı
Bence yapıştır ya ram 32 yap ama tercih senin

öneriniz var mı
700tl farkıla soğutucuyu Phantom Spirit yaparsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Tek sorun işlemcinin düşük kalması

öneriniz var mı
yeter diye düşünüyorum bütçe varsa phantom spirit alabilirsiniz

hocam başka seçenek yok tek soğutucu bu
1747570859359.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,364
Üyeler