Arama sonuçları: *

1. N

Fan hızlanıyor görüntü gidiyor

Ekran kartının termal macunu işlevini kaybetmiş olabilir ama ona bakmadan önce ekran kartını çıkarıp deneyebilirsin.
  2. N

Cpu
  3. N

Termal macunu yanlış uygulamış olabilir misin? Daha önce başıma buna benzer bi durum gelmişti açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyordu meğerse termal macun sürmeyi unuttuğumdan aşırı ısınıp kapanıyormuş.
  4. N

Bilgisayarım açılmama sorunu yaşıyor.

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda son zamanlarda bir sıkıntı var. Açma tuşuna basıyorum fanlar 1 saniye dönüyor ama pc açılmıyor aynı zamanda kasanın ışıklarıda yanıp sönüyor. hoparlörden de pıt pıt pıt diye ses geliyor.Tuşa basılı tutmadan açılmıyor . Başta tuş bozuk sandım ama uyku moduna alıp...
  5. N

rtx2060 ekran kartı için işlemci önerisi

Intel Intel i3-12100F belirttiğim anakarta olur mu 1713202590 anakartım gigabyte a320m-h uyumlu mudur
  6. N

1713201500 anakartım gigabyte a320m-h uyumlu mudur
  7. N

rtx 2060 ekran kartım var yeni aldım elimdeki ryzen3 3200g ile cs gibi online oyunlarda darboğaz yaşıyorum . Bu ekran kartı için önerebileceğiniz darboğaz yapmayacak en ucu işlemci ne olur. anakartım gigabyte a320m-h
  8. N

eskisinden daha düşük fps alıyorum

sadece cs de böyle oluyor hikayeli oyunlarda vs yüksek ayarlarda oynuyorum hiç takılmıyor işlemci kullanımı 90ı geçmiyor. 1713190809 çözüm getirir mi ?
  9. N

Ayrıca cs de maça giriş hızımda farkedilir şekilde düştü. 1713190096 evet hocam ekran kartına bağlı gpu kullanımı var ama %30 civarlarında.
  10. N

Merhaba arkadaşlar . Yeni rtx2060 ekran kartı aldım heyecanla bilgisayarıma taktım . Fps artışı beklerken fpsim azaldıç Cs de önceden apu sistem (ryzen 3 3200g) oynarken 70fps alıyorken şimdi ekran kartı takmış hali 40-90 arası dalgalanıyor ve çok drop yiyor. Apu sistemde oynarken işlemci...
  11. N

A320M-H ankart modeli

Teşekkürlerrrr
  12. N

Çözüldü✓ monitörümü 75hze alınca bir süre sonra görüntü gidiyor

Hocalarım merhaba , monitörümde bir sıkıntı var. Oyun oynarken veya boşta herhangi bir şey yaparken eğer monitör 75hz de ise aşağıdaki gibi ekran gidiyor.Aç kapa yapıyorum bir süreliğine düzeliyor. 60hzde asla böyle bir şey olmuyor. Kablosunu değiştirdim,ekran kartından oluyor sandım farklı...
  13. N

A320M-H ankart modeli

hocam anakartı güncelledim ama windows konusunda dediğinizi anlamadım
  14. N

A320M-H ankart modeli

direk son sürüme yükselte biliyor muyum yoksa sıra sıra mı yükseltmem gerekiyor.
  15. N

A320M-H ankart modeli

Arkadaşlar BIOS sürümümü güncellemek için anakartımın sitesine girdiğimde bendeki anakart modelinin sitede gözükmediğini farkettim. Acaba ben mi anakart modelimi bilmiyorum.Sistemde ve anakart üzerinde gözüken isimler bunlar; Anakart üzerinde: NVME PCIe Gen3x4 22110 M.2 BIOS da :A320M-H ayrıca...
Geri