Arama sonuçları: *

1. B

GAMEPOWER KASA FAN VE IŞIKLARIM ÇALIŞMIYOR

Merhaba, Gamepower Ravadin 3 ARGB fanlı ATX oyuncu kasamı yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyordum. Kasamı bir süre önce masanın altına aldım, bu yüzden görmüyordum. Bugün şans eseri kasaya baktığımda, hem LED ışıklarının yanmadığını hem de kasa üzerinde hazır gelen 3 sistem fanının...
  2. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 60 derece

Dark Freezer olanı sipariş edeceğim sanırım, en azından dediğiniz gibi içim rahat kullanırım PC'yi. Bu şekilde oyun bile oynamak gelmiyor içimden, zarar gelir işlemciye diye🥲. Çok teşekkür ederim öneriler için. 1711775051 Teşekkür ederim öyle yapıcam bu akşam yenilerim macunu fan gelene kadar...
  3. B

1711772232 Evet, %100 değeri sanırım bugmuş, şu an kontrol ettim 0 gözüküyor. Sıcaklık %48'lere kadar düşmüş, fan hızı 1900 civarı. Büyük ihtimalle oyunlarda sıcaklık tekrar 95 derecelere kadar çıkacak. İşlemci ve fanı söküp takmıştım bir süre önce, sanırım o sırada termal macun bozuldu ve...
  4. B

Merhaba, masaüstü bilgisayarımda AMD Ryzen 5 5600 işlemciyi stok fanıyla kullanıyorum. Ancak işlemci sıcaklığı oldukça yüksek. Boşta iken 60-65 derece arasında seyrederken, herhangi bir oyunda 90-95 derecelere kadar çıkabiliyor. İnternette yaptığım araştırmalarda, stok fanın bu sıcaklıkları...
Geri