Arama sonuçları: *

• Users: Lucks
  • Order by date
  1. L

Öneri Deepcool Garanti Hizmeti Tecrübem

Hocam yarın firma tatilden çıkıp online olacak, umarım bu iş olura biner yoksa paraya kıyıp 3 Yıl garantili Asus alacağım. Bu arada harbi bilgisayarsızlık çok kötüymüş... Özellikle ara ara lol oynuyorken şimdi hiç oynayamamak acayip sıkıyor.
  2. L

Türkiye Distribütörü 2.yılı dolup 3.yılına girdiği için destek veremiyor. Gümrükde eğer yokuş yapacaksa yenisini almak daha mantıkla hocam?
  3. L

Öneri DeepCool ile Yaşadığım Garanti Deneyimim

Şuan ki güncel gümrük süreciyle firma tekrar gönderse ne kadarlık bir gümrük ücreti çıkar? Benim de PK750D güç kaynağım bozuldu.
  4. L

Güç kaynağım bozuldu, DeepCool firmasından yenisinin gelmesine karşın gümrük de ne kadarlık bir ödeme çıkar tahmininizce? PK750D
  5. L

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Hocam ihtiyaç yoksa iade edin gitsin derim. Ben alacaktım ama elimde 1 TB KC3000 olduğu için vazgeçtim.
  6. L

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

4300 TL'ye KC3000 Almıştım ama kutuyu daha açmadım. 1 TB SSD bana yetiyor ama onun yerine bu alınır mı?
  7. L

🔥İndirim TP-Link UB500 Plus 5.3 Antenli Bluetooth Adaptör (3 Adet); 480 TL 🔥

Halo hazırda TpLink UB500 varken alınır mı? Xbox Gamepad ve Bluetooth mouse için genelde kullanıyorum masaüstünde
  8. L

❌İndirim Bitti! Corsair MP600 Pro 2TB M2 SSD 7222TL

Hocam benim de aklımda bu SSD vardı ama fiyat fazla geldiği için geçici süreliğine beni 3 yıl idare etsin diye https://amzn.eu/d/0FQ5KWR bunu aldım 2800 e 3 Taksit olarak. Ama iade süresince bu SSD 5k civarına inerse ya da MSI M480 Pro 1 TB 3k civarına inerse onu alırım diye düşünüyorum.
  9. L

🔥İndirim MSI Spatium M480 Pro 1 TB M2 SSD 4199 TL

Hocam elimde Samsung 970 Evo Plus 1 TB ve 256 GB var ama 256 GB yi elden çıkarıp G3 alsam her iki SSD arasında kaide değer bir fark oluşur mu? Not: İkisi arasında farklara baktığımda G3 daha uzun ömürlü ve daha hızlı olduğu yazıyor lakin Dram less olması soru işareti...
  10. L

🔥İndirim MSI Spatium M480 Pro 1 TB M2 SSD 4199 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_kioxia-pcie-m2-1tb-exceia-plus-g3-nv-3d-50003900-dahili-ssd-1237612.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.68.2 Arkadaşlar MSI alacaktım ama bu ürün de indirime girmiş. Aradaki fiyat...
  11. L

❌İndirim Bitti! 3600 TL MSI SSD SPATIUM M480 PRO 1 TB

Hepsiburada idi 🙂
  12. L

Keyif verecek oyun önerisi

Bir ara çok popülerdi, bir şans vereyim. 1762769024 Hocam bende tam bilmiyorum ama sanırım hikayesi kısa oyunlar beni daha fazla çekiyor çünkü gün içersinde 2 saatlik bir vaktim oluyor oyun için ki onda da hikayesini yavaş ilerleyince yeteri kadar yol kat etmiş hissiyatı az oluyor. Yoksa tabii...
  13. L

Ama hocam tuhaf bir şekilde AC Odyssey de neredeyse hiç sıkılmadım, hatta 160 saat gömdüm ama Witcher 3 de ise ne yazık ki sonuç hüsran...
  14. L

Hocam tam aradığım yaş skalası. Çocuk olmadığı için bir şans vereyim ama indirime girdiğinde. 1762627065 Hocam genelde indie oyunlarla hiç aram olmadı ama bir şans verebilirim mafia serisinden sonra 1762627129 Saf aksiyon bir oyuna benziyor hocam, indirime girdimi alayım. 1762627186 Hocam ne...
  15. L

O zaman bunu listeme alayım hocam, umarım yarı da bırakmam. 1762626721 GTA 4 harici hepsi var ama Mafia serisi hakkında çok olumlu yorumlar var umarım Witcher 3 deki gibi sıkılmam. 1762626768 Hocam daha önce hiç deneyim etmediğim tür, bir şans vereyim. 1762626835 Sekiro oynarken Gamepad'im...
  16. L

hocam bi 5 aydır oyunu bıraktım ama geri başlamaya değer mi? toksik kitle hala çok mu? 1762618682 Sekiro denemiştim ama çok zor diye bırakmıştım. Kütüphanemde Elden Ring var ama denemeye değer mi?
  17. L

Arkadaşlar bir süredir hikayeli oyunlardan keyif almaya çalışıyorum ama olmuyor. TLOU ve The Witcher 3 'ü denedim üstelik fulll grafik ayarlarında ama yine de keyif alamadım. En son keyif aldığım oyunlar Assassin's Creed Odyssey, RE4 Remake, Tomb Raider ve Outlast idi. Ya hikayeli oyunlardan...
  18. L

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Hocam o zaman keycaps alsam yeterli. Çünkü Türkçe dil desteği için ilgimi çekmişti.
  19. L

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

F75 varken bu alınır mı beyler? Aralarında çok fark var mı?
  20. L

Hangi Protein Tozu Tercih edilmeli

Supplementlerde ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? Ben şahsen çok pahalı diye almaktan vazgeçip SSN aldım bu arada.
Geri