Arama sonuçları: *

1. L

Sistem önerisi ve alacağım sistem

Düzeltme yapıyorum arkadaş ekran kartını satmış elinde rx 6800 16gb ekran kartı var monitörsüz bu amd ekran kartıyla 18 bine anlaştık alınmalı mı sizce?
  2. L

Sistem ucuza geliyor olmadı güç kaynağını sonradan msı alırım 3500tl civarındaydı işimi görür mü 1 yıl kadar o psu?
  3. L

Yetmez mi?
  4. L

Arkadaşla monitörsüz 19.5k a anlaştık sizce nasıl fiyat? Hep 20 ve üzeri çünkü bu kasalar
  5. L

Bayrama kadar satılmazda parayı bulabilirsem alıcam teşekkürler
  6. L

12gb olduğu için 3060 istiyorum bende o yüzden warzone valorant bf 2042 tarzı oyunları cok oynuyorum 1050ti i5 7500 ile bf2042 de 30fps oynamaktan sıkıldım
  7. L

4060 pek önerilmiyor bilmiyorum ama 12gb vram olması daha iyi değilmi? 4060a göre
  8. L

Hiçbirşey yapacak gücüm kalmadı

Arkadaşlar belki biraz anlatırım da rahatlarım diyerekten konu dışı bir yazı paylaşmak istedim, 21 yaşındayım lise mezunuyum 2020 2021 e kadar her şey güzeldi ancak son 2 3 yıldır her şey okadar üstüme geliyormuş gibi hissettiriyor ki ne yapacağımı bilmiyorum babamla çalışıyorum her gün kavga...
  9. L

Garantisi varmı sormadım ama yoktur muhtemelen kutuları bazılarının var çokta önemli değil kutusu ya 1711964974 Almayı çok istiyorum ama hayat şartları yüzünden o parayı bilgisayara veremeyeceğim 3 5 saatte her şey yıkıldı teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için...
  10. L

Sizce 25k ya bu sistem alınır mı? Bayadır araştırıyorum en uygun bulduğum bu sistem oldu içinde monitörde var enazından siz ne dersiniz?
Top Bottom