Neler Yeni

Beast espor universal mouse skate alınır mı?

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem

Lahnste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran
Kardeşim naptın bende baktım wraithde stoklar bitmiş bir tek beast esporda mevcut güvenilir mi? yada wraithdeki ile aynı kalitede mi bilmiyorum aldın mk skatezleri nasıl?

GPiro

80+ Platinum
ben olsam almam temudakiler aşırı benziyor xraypad bulun alın

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
temudan aldım ben çok benziyo buna 30tl gelsin bakyım :D

Lahnste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran
Temudan alırım almasına da şehir dışındayım 3 5 gün evde kalıyor 2 ay işte kalıyorum başka şehirde o yüzden 2 hafta beklersem çoktan geri dönmüş olurum işe TR içerisinde kalitelisi yokmudur, ajazz aj159pro için skates arıyorum direkt bu modelin skatesi yok mecbur dot bakıyorum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mert ash
Temudan alırım almasına da şehir dışındayım 3 5 gün evde kalıyor 2 ay işte kalıyorum başka şehirde o yüzden 2 hafta beklersem çoktan geri dönmüş olurum işe TR içerisinde kalitelisi yokmudur, ajazz aj159pro için skates arıyorum direkt bu modelin skatesi yok mecbur dot bakıyorum
normal dotlara göre biraz daha büyük ama bunu alabilirsin normalinin dotu kalmamış https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-universal-donuts-mouse-skates-kirmizi

Lahnste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mert ash
Bu donut skatezleri gördüm de biri güzel değil falan demişti dotlara nazaran bu daha ortası boş çember gibi dotlar enazından komple yüzeye basıyor aynı hassasiyeti gösterir mi emin olamadım wraith stokları ne zaman yenilenir allah bilir
fark yaratacağını sanmıyorum aynı malzeme sonuçta sadece biraz daha değişik

Lahnste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran
Bakalım orjinal skatezleri kötü diyor herkes eğer kötü hissedersem ozaman denerim henüz eve gidemedim deneyemedim mouseu umarım 1 hafta içinde stok bitmez bununda
Mesaj otomatik birleştirildi:

fark yaratacağını sanmıyorum aynı malzeme sonuçta sadece biraz daha değişik
Ayrıca şöyle bir ürün daha var yine donut ama bunda air yazıyor bide 50 tl daha pahalı hangisi kalitelidir acaba? https://wraithesports.com/products/...sal-donuts-purple?_pos=4&_sid=a66cdd509&_ss=r

Top Bottom