Cam mousepad üzerinde ptfe mi obsidian skate mi

yok hocam ne farkeder bende deathadder v3 pro var onun kileride çıkarttım obsidian taktım çok rahat ve güzel kayıyo hiçbir şey olmaz yapabilirsin yani

yok hocam ne farkeder bende deathadder v3 pro var onun kileride çıkarttım obsidian taktım çok rahat ve güzel kayıyo hiçbir şey olmaz yapabilirsin yani
müsait olduğun zaman taktığın şeklin fotoğrafını atabilirmisin bende ona göre yapayım birde bunun bir pro versiyonu var birde normali pro cam mousepadler için diye gördüm yabancı bir videoda bir bilgin varmı

müsait olduğun zaman taktığın şeklin fotoğrafını atabilirmisin bende ona göre yapayım birde bunun bir pro versiyonu var birde normali pro cam mousepadler için diye gördüm yabancı bir videoda bir bilgin varmı
obsidian pro mu kanka öyle bişi yok sadece obsidian var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 5 tane koydum üst için sağ sol 1 tane alt için 3 tane başa ortaya sona

obsidian pro mu kanka öyle bişi yok sadece obsidian var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 5 tane koydum üst için sağ sol 1 tane alt için 3 tane başa ortaya sona
1748204838407.webp

bunlar var

Obsidian skatez + vosmic glass v2 var yeterince kaygan gelmiyor bana hala, pnsidian proyu veya farklı bir marka onsidian denemeli miyim? Xray obsidian var direkt kalıp olarak obisidan pro dot geçmem fayda eder mi

Geri