Başlıkta belirttiğim işlemcilerden birini arıyorum. İstanbul içinde elinde olup satmayı düşünenler özel mesaj yoluyla veya buradan benimle iletişime geçebilir.
Şu referans muhabbeti bir tek bana mı saçma geliyor anlamıyorum. İstersen 10.000 referansın olsun banane yani sonuçta ben satıcıyı tanımıyorum, satıcı da...
Aynısımı bilmiyorum ama vatanda 2.819tl olarak gözüküyor.
https://www.vatanbilgisayar.com/philips-mg7930-15-series-7000-all-in-one-trimmer-tiras-makinesi.html
Valla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım...
Ek olarak eğer geleceğe yönelik planlarınız yok ise ve bütçeniz DDR4 üzerinde sisteme daha yakınsa 14400f'de 5600'a nazaran mantıklı bir seçenek olabilir L3...
Fiyattan bağımsız söylüyorum, bu işlemcide 16 MB L3 önbellek var. Şahsen DDR5 bir sistem dizmeye kalksam Intel/Amd fark etmeksizin L3 önbelleği daha yüksek...
İki işlemcide iki oyun için fazlasıyla yeterlidir diye tahmin ediyorum geleceğe yatırım açısından 8400f daha mantıklı olabilir. DDR5 ramlere bütçe yetiyor...
Bu postundan sonra konuyu baştan sona tekrar inceledim. Senin yorumuna kadar olan mesajlarda 3500 TL’ye 8400F için “çöp, alınmaz” vb. bir eleştiri yapan tek...