Ek olarak eğer geleceğe yönelik planlarınız yok ise ve bütçeniz DDR4 üzerinde sisteme daha yakınsa 14400f'de 5600'a nazaran mantıklı bir seçenek olabilir L3 olarak daha düşük olsada daha güncel teknolojiye sahip bir çok oyunda daha yüksek fps değerleri verebilir fakat bütçe çıkıyorsa arkadaşın...
İki işlemcide iki oyun için fazlasıyla yeterlidir diye tahmin ediyorum geleceğe yatırım açısından 8400f daha mantıklı olabilir. DDR5 ramlere bütçe yetiyor ise 2.elden 7500f de kovalanabilir 4000-4500 aralığında. 0'dan sistem dizilecekse am5 çok daha mantıklıdır.
Bu postundan sonra konuyu baştan sona tekrar inceledim. Senin yorumuna kadar olan mesajlarda 3500 TL’ye 8400F için “çöp, alınmaz” vb. bir eleştiri yapan tek bir yorum bile yok. Eğer gerçekten böyle bir yorum olsaydı, bunu açıkça söyler ve haklı olduğunu da kabul ederdim. Ama ortada böyle bir...
Bak, 3K fark var diye 8400F’i eleştirenlere “boş yapıyorlar” diyorsun. Ama aynı konuda insanlar 3K fark verip 7500F alınır dediğinde bu sefer ne değişiyor? Senin söylediğinden hiçbir farkı yok. Demek ki aynı mantıkla konuşuyorsun. O zaman başkalarına “boş yapıyorsun” demeden önce aynaya bakman...
Kudurmakla suçladığın kişi ben miyim gerçekten? İlginç. Yorumumun altına yazıp, 20 dakika sonra tekrar alıntı yaparak cevap veren sensin. Demek ki o 20 dakikalık düşünme süreci sonunda vardığın nokta bu oldu.
Ben “Ankara” diyorum, sen bambaşka yerlere gidiyorsun. Sonra da millete “boş yapmış”...
Aynen sen dünyanın en yoğun iş insanlarından birisin 1 Elon Musk 2 sen :D Tartışmayı uzatmamayı tercih ediyorum en zeki en profesör sensin adamım geri kalanımız boşuz :D
20 dakika düşünüp bunu mu yazdın? Gelipte postun altına millet boş yapmış diyorsun, görsem 20 tane alırdım diyorsun bende sana diyorum ki boş yapmadık icraat yaptık fakat 23 dakikada stok bitmiş. Gözünle gördüğünü anlamaktan acizsin. Şuan stoğu bitik ürünü sende alamadın sende mi boş yapmış...
Çok konuşmuşsun ama boş konuşmuşsun. Aklı selim bir adam olsan zaten postun paylaşılması ve stoğun bitiş dakikasını fark edersin fakat anca boş beleş laf ebeliği yapıyorsun.
Neyin boşunu yapmışız? 50dk önce paylaşılmış 27 dakika önce alamadığım ekranı koymuşum. Forumda sürekli f5 atıp saniyesinde alamayacağımıza göre 23 dakika geç görmüşüz postu vatan kapatmış. Sen nasıl alacaktın 20 tanede eve koyacaktın?
Bütçe: 5000
Şuanda kullanmış olduğum sistem;
cpu:r3 1200
gpu:1060 6gb
anakart:asus prime b350 plus
psu:corsair cv550
ram:2x8gb 3000mhz corsair
Uygun yollu monitör alacağım ve sistemim için 1080p yeterli olacağını düşünüyorum, 27inç bu 2 monitörden hangisi daha mantıklı kalır?
Xiaomi...
formattan sonra dediğiniz için donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben büyük ihtimal yazılımsal bir olay yüzünden windows restart attırıyordu verdiğim yöntemin çözmesi gerektiğini düşünüyorum