Öneri Wraith spirit of aim Speed mi Wraith spirit of aim hybrid mi?

Roindiass

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar öncelikle selamlar. Bi 6-7 ay önce Ajazz aj159 Apex almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve Klasse Pro Gaming Mousepad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro alacağım. Bunun yanında hangi skatezi almam uygun olur ve Mouse Pad'i hybrid mi Speed mi seçmeliyim? Fiyat konusunda sıkıntı yok skatez cam da olabilir falan da en uyumlu ve kalitelisi hangisiyse onu alacağım. Öncelikli oyunlarım Valorant,LoL,Cs2 tarzı oyunlar bu sebepten kaliteli seçmem gerekiyor. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Ben bazı örnekler bıraktım sizin de önerileriniz varsa onlara da açığım

Speed kullanıyorum çok güzel hybrid olanın yüzeyi biraz pürüzlü olduğu icin rahatsız ediyor diyorlar ama senin oynayisina bagli.

Genellikle fps tarzı oyunlar oynadığın için mouse pad olarak hybrid almanı öneririm hocam. Skatez konusunda pek bilgim yok ama obsidian skatez iyi diye duymuştum.

Oynanış ve sensine bağlı bir şey bu. Kaç sens dpi oynuyorsun CS'yi?

Dostlar öncelikle selamlar. Bi 6-7 ay önce Ajazz aj159 Apex almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve Klasse Pro Gaming Mousepad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro alacağım. Bunun yanında hangi skatezi almam uygun olur ve Mouse Pad'i hybrid mi Speed mi seçmeliyim? Fiyat konusunda sıkıntı yok skatez cam da olabilir falan da en uyumlu ve kalitelisi hangisiyse onu alacağım. Öncelikli oyunlarım Valorant,LoL,Cs2 tarzı oyunlar bu sebepten kaliteli seçmem gerekiyor. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Ben bazı örnekler bıraktım sizin de önerileriniz varsa onlara da açığım
https://wraithesports.com/products/x-raypad-jade-universal-dot-skates + düsük sens ise speed, yüksek ise hybrid tercih edilebilir. İyzico ile 500 lira daha ucuza alabilirsiniz

1600 dpi 0.47 sens olması lazım
Orta-düşük ayarı bir sens. Senin mouse için özel bir skatez yok bildiğim kadarıyla bu yüzden mecburen dot skatez alacaksın. Speed almak yerine Hybrid alıp dot ile dengeleyebilirsin çünkü dotlar biraz daha hızlı. Speed ile birlikte alırsan bir tık sens artmış gibi gelebilir. Speed var bende fakat ben de değişip ESPTiger vs geçeceğim. Eğer bilekten oynuyorsan Speed, koldan oynuyorsan Hybrid yap. Meteorite Glass da gereksiz bence.

peki cam skates nasıldır

Son düzenleme:
İyzico+parolapara ile speed olanını almıştım. Birkaç gündür kullanıyorum. Genelde singleplayer oynarım ancak ara sıra Valo giriyorum(Asc-Immo aarasında elo). 1600dpi .20 sens kullanıyorum. OIdukça hızlı hissettiren bir yüzeyi var ancak kontrol etmekte zorlanmıyorum. Elim yorulmadığı için aim performansım daha uzun süre iyi kalıyor. Öncesinde Klasse mpc480 Elite kullanıyordum. Geçtiğim için pişman olmadım, bayağı iyi bir pad bence. Ayrıca masada duruşu da çok şık tasarım olarak.

Gereksiz bence cam skatez vs. çok çok düşük sens kullanmadıkça gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ki o durumda bile daha hızlı gelip kas hafızanı yine öldürebilir. En iyi olay hangi senste olursa olsun bence dengeli ve kaliteli bir mousepad + PTFE skatez. Gerisi de kendi sensini bulma işi.

Gereksiz bence cam skatez vs. çok çok düşük sens kullanmadıkça gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ki o durumda bile daha hızlı gelip kas hafızanı yine öldürebilir. En iyi olay hangi senste olursa olsun bence dengeli ve kaliteli bir mousepad + PTFE skatez. Gerisi de kendi sensini bulma işi.
O zaman sen diyorsun ki Speed/Hybrid+Dot Skates en iyi ikili diyorsun dimi tabi ben yanlış anlamdıysam

Scyrox v8 için esptiger dot aldım da bundan daha iyisi var mı her yerde bulunabilen bir mousepad kullanıyorum klasse pro ya benziyor onun kadar kaliteli kumaşı yok tabii hem skatez hemde mouse pad önerisi varsa söylebilir mi ? çekeyim hemen 8-10 k dpi zaman zaman 3000-6000 arası dpi sens 1.5 2 falan valo cs2 oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri