Dostlar öncelikle selamlar. Bi 6-7 ay önce Ajazz aj159 Apex almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve Klasse Pro Gaming Mousepad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro alacağım. Bunun yanında hangi skatezi almam uygun olur ve Mouse Pad'i hybrid mi Speed mi seçmeliyim? Fiyat konusunda sıkıntı yok skatez cam da olabilir falan da en uyumlu ve kalitelisi hangisiyse onu alacağım. Öncelikli oyunlarım Valorant,LoL,Cs2 tarzı oyunlar bu sebepten kaliteli seçmem gerekiyor. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Ben bazı örnekler bıraktım sizin de önerileriniz varsa onlara da açığım
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com

Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad

X-Raypad Meteorite Glass Skates
Malzeme: CamBoyutlar: 6.5 mm Çap, 0.99 mm Yükseklik Kumaş ve plastik mousepadler ile uyumludur, cam ve metal mousepadlerle kullanımında mousepade zarar verebileceğinden kullanılması önerilmemektedir. Kutu içeriğinden 8 adet Meteorite skatez çıkmaktadır.

X-Raypad Obsidian PRO AIR - Universal Dot Skates (Koyu Gri)
Yüksek kaliteli 1.0mm UHMWPE malzemeden üretilmiştir ve düşük sürtünme ile daha iyi kontrol sağlar. Eklenen gürültü ve titreşim azaltma teknolojisi, sesleri emer ve mouse kaymasını daha sessiz hale getirir. Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet...

X-Raypad Obsidian AIR - Universal Donut Skates (Mor)
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 32 adet donut skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendil

X-Raypad Jade Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.

X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.