merhaba ibanez grx70qa model gitar ve midex 15w amfim var gitarda tonu fulleyince dip ses geliyor amfiden subwooferi fulleyince ve gitardan tonu fulleyince inanılmaz cızırtı ve dip ses geliyor kablodan kaynaklı olabilir mi yoksa amfinin kalitesizliğinden dolayı mı yardımcı olur musunuz
Merhaba amazondan bir kaç dönüştürücü aldım bilgisayara bağlamak için aşağıdaki ürünleri aldım biri hoparlör kablosu diğeri ise gitarı pc ye bağlamak için nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olur musunuz
2013 de açtığım google hesabıma giremiyorum telefon doğrulaması için kod gönderiyor gönderdiği numara eski telefon numaram ve kapattırdım erişmem mümkün değil nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
yanıtlamakta zorlandığım bazı sorular var rica etsem birisi yardımcı olabilir mi?
başlıca sorular:
Yeni aracınızı almak için bankadan para çekiyorsunuz ve galeriye doğru yürümeye başlıyorsunuz. Yolunuz elinde sopalar bulunan 5 kişi tarafından kesiliyor ve etrafınız sarılıyor. Senden üzerinde...
arkadaşlar elimde razer deathadder essential var ve gerçekten hiç memnun değilim ani reflex dönüşlerde algılamıyor logitech mousepad olmasına rağmen takılıyor çok hızlı dönüşlerde bile sorun olmadan algılayacak mouse önerir misiniz? bütce max 250
yeni aldigimin yanina eski olani takinca goruntu gelmisti bozuk olsa gelmezdi muhtemelen bozuk oldugunu dusunmuyorum
1644427766
malesef oyle bi imkan bulunmamakta