Arama sonuçları: *

• Users: ziur
  • Order by date
  1. ziur

Elektro gitar amfiden gelen dip cızırtı

muazzam derecede rahatısz edici bir dip ses mevcut muhtemelen amfiyi satmadan önce garantiye göndereceğim tek kurtuluş yolu ses kartı sanırım
  2. ziur

Elektro gitar amfiden gelen dip cızırtı

merhaba ibanez grx70qa model gitar ve midex 15w amfim var gitarda tonu fulleyince dip ses geliyor amfiden subwooferi fulleyince ve gitardan tonu fulleyince inanılmaz cızırtı ve dip ses geliyor kablodan kaynaklı olabilir mi yoksa amfinin kalitesizliğinden dolayı mı yardımcı olur musunuz
  3. ziur

elektro gitarı ses kartı olmadan bilgisayara bağlama

Merhaba amazondan bir kaç dönüştürücü aldım bilgisayara bağlamak için aşağıdaki ürünleri aldım biri hoparlör kablosu diğeri ise gitarı pc ye bağlamak için nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olur musunuz
  4. ziur

google hesabıma giremiyorum kapattığım telefon numarasına kod gönderiyor

1677759765 1677759797 deniyorum ama hiçbir türlü olmuyor attığım 2 ss deki hataları alıyorum
  5. ziur

nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olur musun rica etsem inan hiç bilmiyorum
  6. ziur

2013 de açtığım google hesabıma giremiyorum telefon doğrulaması için kod gönderiyor gönderdiği numara eski telefon numaram ve kapattırdım erişmem mümkün değil nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
  7. ziur

Yardım fivem borp whitelist soruları

çok sağol kendim cevapladım ve doğru cevaplamışım teşekkürler
  8. ziur

Yardım fivem borp whitelist soruları

yanıtlamakta zorlandığım bazı sorular var rica etsem birisi yardımcı olabilir mi? başlıca sorular: Yeni aracınızı almak için bankadan para çekiyorsunuz ve galeriye doğru yürümeye başlıyorsunuz. Yolunuz elinde sopalar bulunan 5 kişi tarafından kesiliyor ve etrafınız sarılıyor. Senden üzerinde...
  9. ziur

hdmi dan 144 hz alıyorum

hdmi ile alınamaz deniyor ama
  10. ziur

hdmi dan 144 hz alıyorum

önceki pc de 120 hz verirken şimdi yeni pc de aynı kablo ile 144.001 veriyor gerçek 144 müdür acaba illa dp şartmı 144 hz almak için
  11. ziur

CS GO EN IYI SENSORLU MOUSE

arkadaşlar elimde razer deathadder essential var ve gerçekten hiç memnun değilim ani reflex dönüşlerde algılamıyor logitech mousepad olmasına rağmen takılıyor çok hızlı dönüşlerde bile sorun olmadan algılayacak mouse önerir misiniz? bütce max 250
  12. ziur

TEK SLOT RAM TAKINCA GORUNTU GELMIYOR

tesekkurler ilgilendigin icin dostum ben en iyisi eski ramleri takip bunu iade edeyim
  13. ziur

i7 7700 gtx1050ti h110m pro 600 watt psu
  14. ziur

simdi soyle taktigim yeni olan 16gb goruntu almak icin yanina eski olan (8gb) yi takinca sistemde toplamda 16gb 2400mhx gozukuyor
  15. ziur

yeni aldigimin yanina eski olani takinca goruntu gelmisti bozuk olsa gelmezdi muhtemelen bozuk oldugunu dusunmuyorum 1644427766 malesef oyle bi imkan bulunmamakta
  16. ziur

yeni aldigimin bozuk oldugundan suphele evet aynen oyle 1644427690 tabii ki sorunsuz oturuyor
  17. ziur

hayir tek slotta calismiyor yeni ve eski olan dahil
  18. ziur

acildi simdi eski cift slotu takinca 1644427457 fakat yeni aldigim tekliyi takinca hala goruntu gelmiyor
  19. ziur

iki ram kullanmiycam yeni aldigim rami tek takicam ikisini cikaricam ona ragmen gelmiyor goruntu
Top Bottom