yeni aldigimin bozuk oldugundan suphelehayir tek slotta calismiyor yeni ve eski olan dahil
evet aynen oylehayir tek slotta calismiyor yeni ve eski olan dahil
tabii ki sorunsuz oturuyorYa anakartta ya da aldığımn ram de sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Oturttuğundan da eminsin.
yeni aldigimin yanina eski olani takinca goruntu gelmisti bozuk olsa gelmezdi muhtemelen bozuk oldugunu dusunmuyorumYa anakartta ya da aldığımn ram de sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Oturttuğundan da eminsin.
malesef oyle bi imkan bulunmamaktaYazılımsal ise biosta sadece tek slotta çalış diye bir ayar belki olabilir veya 2.slot arızalı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer multimetre varsa diyotta ölçebilirsin.
simdi soyle taktigim yeni olan 16gb goruntu almak icin yanina eski olan (8gb) yi takinca sistemde toplamda 16gb 2400mhx gozukuyorPeki ikisininde gb lerinin toplamı geldi değilmi ?
Açılsa bile ikiside 8 olup 16 yerine ayarlarda 8 yazabiliyor.
i7 7700 gtx1050ti h110m pro 600 watt psuSen müsait bir zamanda iyi bir bilgisayarcıya götür.
Bizim bur dan önereceklerimiz sınırlı.
ölçtür değerleri.
Arıza yoksa yazılımsaldır.
Veya anakartın eski ise daha fazla ram kapasitesi desteklemiyordur.
Eğer Sistem özelliklerini atarsan biraz daha fikir sahibi olabiliriz.
tesekkurler ilgilendigin icin dostum ben en iyisi eski ramleri takip bunu iade edeyimdediğim gibi statik elektrik olabilir.
Yazılımsal olabilir.
Veya ramlarde sıkıntı olabilir.
Deneme yanılma ile.
Yinede bir baktırabilirsin.tesekkurler ilgilendigin icin dostum ben en iyisi eski ramleri takip bunu iade edeyim