Arama sonuçları: *

1. J

Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

Bence tuzak gibi bişey yap evde kimsenin geçmeyeceği bir yere koy yani hırsızın görmeyeceği bir yere bastığı zaman ses çıkartacak alarm gibi sende ozaman anlarsi bagir eline geçeni at uf anlatirken heyecanlandim
  2. J

valorant davet etme sorunu

kimse beni davet edemiyor ben onları davet edemiyorum yardım edin lütfen
  3. J

valorant ping

evet ne yapayım superonlinryi arayıp yardım mı istiyeyim
  4. J

valorant ping

ilki 7 2. si ilıki 7 ikincisi 36 üçüncüsüde de 7
  5. J

valorant ping

bilgisayarım müq fakat valorantı oynuyamıyorum warzone felan oynarken rahat oynuyorum ping yok fakat valorantta normal ping değeriniin üstü ve ağ hatası diyiyor yardım edin oynuyamıyorum
  6. J

Ram ile ilgili soru

Yani ben bu ramla warzoneyi kasmadan donmadan oynarmiyim 1591004540 PC aldığım yer bu olmak zorunda dedi 1591004559 PC bunu destekliyomuymus neymis
  7. J

Ram ile ilgili soru

Arkadaşlar DDR3 kingston 1600 mhz nasıl 8x8 16 gb ram vede bunun fiyatı 820 tl mi 1591003228 Warzone yi kasmadan donmadan oynayabilirmiyim bu ram le
  8. J

arkadaşlar acil yardım pc hacklendi

Eset ile tarattım js adware revizer e gibi bir dosyada reklam gibi bir şey var buda gogleyr erismyee çalışıyor diyip reklamı engelliyor ama kaldiramadim dosyayı 30 günlük deneme sürem var
  9. J

ya sadece goglede müzik çalıyor
  10. J

ya cpu z uygulamasını indirdim en son sonra böyle 1590569550 hepsi yabancı müzik
  11. J

gogledeyim şu an bile bu makaleyi yazarken hiç bilmediğim sesler oynatılıyor nasıl kapatıcağım
  12. J

Riva Tuner uygulamasını kaldıramama

riva turneri kaldıramıyorum hata veriyor nasıl kaldıracağım
  13. J

warzone iyi bilgisayarda en iyi görüntü ayarı ve fps göstergesi

fps göstergesi tam olmadı ama olsun fps ve ping gösteriyor 1587282885 OYUNDA WİNDOWS TUŞUNA BASINCA BU OLUYOR NEDEN 1587283764 OYUNDA 100 90 EN DÜŞÜK 70 80 FPS ALIYORUM FAKAT SHİFT ALT TAB YAPTIĞIMDA WİNDOWSA BASDIĞIMDA OYUN HATA VERİP KAPANIYOR
  14. J

ekran kartı msi gtx 1060 tı 6gb ram 12 1587244183 anında cevaplarınız için teşkekkürler 1587244255 videodaki gibi yapabiliyormuyum 1587245760 ram 8 fakat biraz ayarladım normal bir ayar 60 fps ve biraz piksel bana dc den ulaşıp yardım edin
  15. J

öncelikle merhabalar sitede yeniyim call of duty warzone için iyi bilgisayarda en iyi görüntü ayarı nedir ve videodaki fps göstergesini yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Geri