Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

Buzlu suda ayakta tutar. Boğazınıza değil ama yüzünüze.
daha farklı bir şey denesem mini 3veya 5 litreli bir buzdolabım var onu soğuğa çekip ayaklarımı koysajm

Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam
:)

Yatağına geç telefonunu al ve oyun oyna. Sıkılırsan video izlersin.
sana kötğ birhaberim avr telefonumun interneti bozuk wifiyı almıyor mobil verimde az kaldı pc masıs yatakla bitşik yatağın ucunda

Eve giriş kapısının önüne tepsi koy, önünde halı varsa kaldır. Düşünce mükemmel ses yapsın.

daha farklı bir şey denesem mini 3veya 5 litreli bir buzdolabım var onu soğuğa çekip ayaklarımı koysajm
Youtube da içi dışı türkiye diye montaj yapan bir kanal var reklam yapmak istemem ama onları izleyebilirsin bence yeterince ayakta tutar.

bi 5 dkya gelmezsem üsküdar doğa kolejinin yanındaki apartman ihbar verin bahçe kapısına bakmam gerek ses geldi

Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam
Bence tuzak gibi bişey yap evde kimsenin geçmeyeceği bir yere koy yani hırsızın görmeyeceği bir yere bastığı zaman ses çıkartacak alarm gibi sende ozaman anlarsi bagir eline geçeni at uf anlatirken heyecanlandim

Odanın ışığını açık tut.Anlasın senin ayakta olduğunu ama sen yat.300ıq

Geri