Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

hocam minecraftta efsane tuzak yaparım kapının önüne zaten bi şey bıraktım süprizli adamın en azından elini koyucağı yerde sivri sivri demirler var en aazından kapıyı açamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı bahçeden girebilir bahçw kapısı 2 tane biri yarı demir yarı sinekli,lk onu kesip girer ama demir kapı aşırı ses çıkarır alarmda taktıms girmesi zor
Hayal gücüdür. Bazen banada oluyor. Kafamı bilgisayardan kaldırıp monta baktığımda bende onu insan sanıyorum.

hocam minecraftta efsane tuzak yaparım kapının önüne zaten bi şey bıraktım süprizli adamın en azından elini koyucağı yerde sivri sivri demirler var en aazından kapıyı açamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı bahçeden girebilir bahçw kapısı 2 tane biri yarı demir yarı sinekli,lk onu kesip girer ama demir kapı aşırı ses çıkarır alarmda taktıms girmesi zor
O iş minecrafta benzemiyor 11-12 yaşlarında evin içi tıklım tıklım doluyken kapı çaldı ve kapıyı açtım ne göreyim hırsız yemin ederim bağıramadım bile kaskatı kesildim herif tam hatırlamıyorum silahmı bıçakmı ne doğrulttu bi anda fırladı sonra çatıya saklanmış polisler geldi de yakaladık iti.

Bas kahveyi içebildiğin kadar iç

Ses tuzağı kur ses geldimi kalk napıyosan yap.

Yatağına geç telefonunu al ve oyun oyna. Sıkılırsan video izlersin.

Geri