Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

Devlet meselelerini düşün. Her gün bu sayede uyuyamıyorum. Dün F-35'in gelmeyeceğini Türk Hava Kuvvetlerinin ara uçak ihtiyacını nasıl karşılayacağını düşündüğüm için uyuyamadım aynen bu tipte yazıyorum şu an,
Adsız.jpg

Kapıya alarm kur zaten adamlar alarm sesini duyunca panikler sen de geldiklerini anlarsın zaten eğer önceden evi keşfe geldilerse alarm beklemezler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iyi olur ama adamı bulursak komik olur ama sosyal mesafe unutlur asmkhbgdıasjdh
Adamı bağlar işkence ederiz.

Kapıya alarm kur zaten adamlar alarm sesini duyunca panikler sen de geldiklerini anlarsın zaten eğer önceden evi keşfe geldilerse alarm beklemezler.

Adamı bağlar işkence ederiz.
Redstone'la tuzak yapsın bence.

Aga nöbet tut eline al bıçağı baktın birdaha geldi, karşısına çıkıp bağırarak bu eve birdaha gelirsen... devamını anladın sen forumdayız diye söyleyemiyorum :D

Adamı gördükten sonra elin ayağın kesilir senin. Şimdiden korkmuşsun.
hocam ben kavgaya gider kende elim ayağım kesilir ama adamı görünce döverim sorun ben hazırlanırken korkarım olayı yaparken değilk

Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam
Reis sakin ol. Evde kalanlar telefonun ışığını açmıştır. Kapı kilitli ise zorlamadan giremez. Zorlasa zaten belli olur ve aşırı gürültü yapar.

Redstone'la tuzak yapsın bence.
hocam minecraftta efsane tuzak yaparım kapının önüne zaten bi şey bıraktım süprizli adamın en azından elini koyucağı yerde sivri sivri demirler var en aazından kapıyı açamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis sakin ol. Evde kalanlar telefonun ışığını açmıştır. Kapı kilitli ise zorlamadan giremez. Zorlasa zaten belli olur ve aşırı gürültü yapar.
mantıklı bahçeden girebilir bahçw kapısı 2 tane biri yarı demir yarı sinekli,lk onu kesip girer ama demir kapı aşırı ses çıkarır alarmda taktıms girmesi zor

Geri