Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

Kelebek’i varmış ya.
Okumadım hepsini
eğitim butterflyı var ama testere gibi az bastırıp kendime çeksem kolunu yaralarım birde telefon tornavida seti var ince ve keskin
Al ekmek bıçağın gir dolaba yere iple bağlantı kur oyuncak çalışsın biri ona bakarken diğerine sapla sonrs diğeri sana dönücek ilk saldırıyı savuşturup ona da sapla sonra kahraman ol end.

Okumadım hepsini

Al ekmek bıçağın gir dolaba yere iple bağlantı kur oyuncak çalışsın biri ona bakarken diğerine sapla sonrs diğeri sana dönücek ilk saldırıyı savuşturup ona da sapla sonra kahraman ol end.
ben direk bana yürürse saldırırım ilkk hedef etkisiz hale getirmek öldürmek değil

Kardeşim kesinlikle gusül al varsa gene al zarar gelmez 3 ihlas 1 fatiha temizinden sabaha çıkarsın merak etme

Sopa mopa al hazırda bekle camdan dışarıyı süz :D bizde sanki missing impossible filmindeyiz boş boş öğüt veriyoruz sen uyumamak için çay kahve iç o odada bekle.

Nefsi müdafaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka inancına saygım varda önce tevekkül
Şaka yapıyom la
Ama ayasofya yakın mı senin yere git bi duvarları öp gel tv ye çık akşam temizinden ünlü ol ayasofya çocuj diye akşam kapıya 2 koruma,paparazziler mis(!)

Nefsi müdafaa

Kanka inancına saygım varda önce tevekkül
Bide nasıl yumurta koymuşlar

Arkadaşlar dün gece yaşadığım olay her insanın aklına kazınır yaşasa
odamda dizi izlerken telefon ben bluettoth kulaklık sadece var telefonu az indirdim yeşil ışık var odama tutulan muhtemelen hırsız ben bu gecede bekliyom ama az yusuf yusufda olmadım değil korku seviyem %40 evde tek değilim ama boşu boşuna uyandırırsam ağzıma ederler elimde alıştırma butterfly var ama adamın koluna sürtsem kanatır birde telefon tornavida setim var çivi gibi ine keskin korkuyorum napcam öncedende biri gelip eve yumurta bırakmış evi incelemişti adamlar 2 kişiden fazla ise indiremem nası yapcam gelirlerse gelmezlwersede yine koerkuyom bilmiyom napcam
Öncelikle benim nöbet tutma karışımın
Sert kahve + Kola = uyumama itemi kanka birde illa kahramanlık yapçaksan kelebek felan yalan adam da silah varsa hırsız senden kormaz

Kardeşim kesinlikle gusül al varsa gene al zarar gelmez 3 ihlas 1 fatiha temizinden sabaha çıkarsın merak etme
hocam gusul var ayet el kursi okudum 7 kere yatmadan öncede yasin okumuştuk sıkıntı yok ama bi yandan var arkadaşlarım kuzenlerime haber verdim

Şaka yapıyom la
Ama ayasofya yakın mı senin yere git bi duvarları öp gel tv ye çık akşam temizinden ünlü ol ayasofya çocuj diye akşam kapıya 2 koruma,paparazziler mis(!)

Bide nasıl yumurta koymuşlar
hocam ayasofyaya uzağım ama o el çevirme şeyini en az 5 kere yaptım dua da ediyom belki kabul olur diye

hocam gusul var ayet el kursi okudum 7 kere yatmadan öncede yasin okumuştuk sıkıntı yok ama bi yandan var arkadaşlarım kuzenlerime haber verdim
Evde kimler var
Kapıları kitle kapının kulpuna cam bardak koy camların sapına koy düşerse hemen kalkar ev zaten sonra gg cs gibi alırsın adamları

Evde kimler var
Kapıları kitle kapının kulpuna cam bardak koy camların sapına koy düşerse hemen kalkar ev zaten sonra gg cs gibi alırsın adamları
Bak bu dediğim en mantıklı şey bunu yapmalısın

Evde kimler var

Bak bu dediğim en mantıklı şey bunu yapmalısın
sana şöyle diyim bababannem ve kardeşimde horlama sıkıntsı var hasta olunca evde kimse uyuyamıyor kardeşim hasta iyi ses veriyor kimse duymaz beni ama çok mantıklı yapcam dediğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,663
Üyeler
187,226
Son üye
ghzalsat
Geri