Arama sonuçları: *

1. B

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Goat v3 ilk çıktığında alıp hiç açmadan şimdi halen satan düşük zekalılar var o 6 aydaki zararlarını kafaları basmıyor. Alıp bir kaç güne satsan iyi ama 1-2 ay sonra bile enflasyondan dolayı aslında kar etmemiş oluyorsun. 6 ay ise direkt zarar yazıyor. Allah herkese akıl nasip etsin. Burada da...
  2. B

Vatan'ın sunduğu fibabank alışveriş kredisi geçerli oluyor mu bu sistem için bilen var mı? Goat v3'de nasıldı ödeme seçenekleri illa taksit ya da peşin mi yoksa o şekilde alışveriş kredisi var mıydı?
  3. B

İstanbuldaki her vatan mağazasına geliyor mu arkadaşlar? Önceden gidip en yakında mağazada bekleyeceğim öyle oluyorsa.
  4. B

Yardım 7500F için Soğutucu yeterli midir?

Ha yok istemediğimden değil çok iyi bir soğutucu ama vatandan kuponum var oradan alıcam o yüzden orada da peerless assassin yok o yüzden yoksa tercihim o olurdu. 1714597176 Onun ben de farkındayım ama kupon olduğu için dışarıdan ekstra para vermek istemiyorum açıkçası. İncelemelere baktım...
  5. B

Yardım 7500F için Soğutucu yeterli midir?

Merhaba, 7500F için soğutucu alıcam ve bu fiyatlara daha iyi seçenekler olduğunun farkındayım ancak vatandan kuponum var o kuponu kullanacağım için oradan alacağım başka yerden alamıyorum o yüzden idcooling, peerless assassin filan öneri istemiyorum...
  6. B

Vatan i512400F RTX 4060 21.400

Vatanda alışveriş kredisi olayı var. Diğer taraflarda yok o yüzden vatan mecburi oluyor çoğu kişi için. Yoksa gamingden, gamegarajdan alırdım.
  7. B

Arkadaşın attığı 12400f 4060 sistem.
  8. B

Bu sistemde hangi kasa tercih edilebilir sizce. Aşağıda sunduğu seçeneklerden?
  9. B

HANGİ HAZIR SİSTEM ALINIR

İkiside iyi bence biraz amd/intel tercihinize bağlı aralarında çok bir fark yok, en önemli fark intel işlemci ddr5 destekliyor daha sonra anakartı, ramleri yükseltebilirsiniz. Sağdaki sistemi arkadaşım almayı planlıyor kasayı değiştirip clutch silver olması lazım ismi. Sağdaki için bu Gamepower...
  10. B

Çözüldü✓ RX 6800 XT ve Ryzen 5 7600x Sistem Tavsiyesi

Bu sisteme ekstradan 2.el ekran kartı alıcam 6800 xt ya da 6900 xt bir de Bu monitör büyük ihtimalle. Ama alacağım zaman tekrardan bakıcam fiyatlardır diğerleridir vesaire. Şu ana kadar itopya, gamegaraj ve gaming net'i inceledim ama 32-35b tl bandına bu toplayacağımdan daha iyisini göremedim...
  11. B

750w XPG Valor ya da Vento kasa alıcam.
  12. B

Şu anlık başka sorum yok, çok teşekkürler.
  13. B

Selam dostum, kasayı 2-3 aya alıcam gibi duruyor. Monitörü de bayağı araştırdım diyebilirim. Ben 2k alacağım için daha çok onları araştırdım. Şu ikisinden birini alıcam. Bu ya da bunu . Eğer 1080p düşünüyorsan yine daha da çok seçenek oluyor ucuz fiyata. 1712611180 Çok teşekkürler...
  14. B

Merhaba arkadaşlar, şu anda laptop kullanıyorum ve 2-3 ay içinde bir masaüstü toplamak istiyorum ve kasa için yaklaşık bütçem 30.000 TL civarı. Temel amacım ise 2K da rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim bir sistem kurmak. Hazır sistem almak da pek istemiyorum genelde belirlediğim bütçedekiler...
Geri