Arama sonuçları: *

1. A

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Elinize sağlık hocam
  2. A

Hayatımı nasıl düzene sokarım

Spora başlayın.
  3. A

Protein tozu kilo aldırır mı?

Protein tozu daha çok protein ihtiyacını gidermek için kullanılır, eğer dozunun 1 tık üstünde içerseniz işe yarayabilir.
  4. A

9.sınıf matematik için youtube kanalı tavsiyesi

Arkadaşlar 9. sınıf matematik için temeli olmayanlar için anlatan youtube kanalı önerir misiniz?
  5. A

..silindi

Hocam yanlış anlamayın ama görüntü çok kötü, acilen spora başlayın bence.
  6. A

Hangisini yapmam daha mantıklı

Bence ne olursa olsun aile evi dışında okuyun üniversiteyi, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmek çok önemli.
  7. A

Sizce 19 yaşında günde 5 vakit namaz kılmak iyi bir şey mi?

Hocam niye kötü bir şey olsun ki? Müslümansanız iyi bir şey tabi ki.
  8. A

İş arıyorum ama kararsızım

Youtube kanalı açabilirsiniz, ama öyle basit videolar yüklemeyin gerçekten yapabileceğiniz en kaliteli videoları yapın, bir süre sonra para kazanmaya başlarsınız.
  9. A

Yüksek takipçili instagram hesapları

200 bin olması sorun değil, herhangi birinin resmini izinsiz kullanırsan suç olur.
  10. A

Nİye Hep Burger King ile Popeyes Yanyana

Aynı şirketteler, o yüzden sıkıntı çıkmıyor.
  11. A

Yaşıma göre kilom iyi mi

1-2 kilo verebiliyorsan ver boyun kısaymış, o boya 77 kilo bir tık fazla bence.
  12. A

Hayatımı nasıl düzene sokarım?

Sosyal medya silmeden de kendini geliştirebilir bence, ekran sınırı koyduğu sürece sıkıntı olmaz, çünkü bazen kafa dağıtmak için iyi olur ama tabi fazlası zarar.
  13. A

Ülkeler neden sığınmacıları göndermek istemiyor?

Türkiye'de neden gönderilmiyor bende anlamıyorum, ama Almanya, Fransa, Hollanda gibi ülkelerin Türkleri göndermemesinin sebebi, biz oralara gidip suriyeliler gibi sokakta dilenip nargile içmiyoruz, ter dökerek çalışıyoruz tabi ki göndermek istemez.
  14. A

Euro’ya yatırım yapmak doğru mu?

Arkadaşlar yatırım olarak Euro seçsem, ileride pişman olur muyum iyi bir seçenek olur mu?
  15. A

15 yaşında kaç kilo dumbell fly yapmalıyım?

Arkadaşlar 15 yaşındayım 84 kiloyum ve 1.85 boyum, fitnessa başladım sizce kaç kg dumbell fly kaldırmalıyım? Biraz yağlıyım
  16. A

Babaya doğum günü hediyesi önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda babamın doğum günü var, hediye almak istiyorum ne önerirsiniz? Kendisi 46 yaşında ne alacağım kararsız kaldım
  17. A

Bilgisayarım call of duty black ops 3 kaldırır mı?

Yazdım ilk satıra
  18. A

Bilgisayarım call of duty black ops 3 kaldırır mı?

Intel UHD Graphics 620 İ5 işlemci 8 gb ram Sizce bu sistem call of duty black ops 3 kaldırır mı?
  19. A

80 TL trendyol ne yapılır?

Hocam bulur muyum ki 80 e döner
Geri