Arama sonuçları: *

1. YakupBasel

MSI Vector 16 Aşırı Isınma Sorunu

Yok hocam estağfurullah boşuna aldırmak ne demek deneyecektim zaten ama ilk geldiği gün gerçekten ümitliydim. Throttlestop uygulamasında TPL Sekmesinde işlemciyi 45 watt değerine kitledim durum gayet iyi hiç FPS kaybı yaşamadan Rdr2 Ultrada 85 Derecelerde, Bf1 Ultrada 80 Derecelerde, Valo 68...
  2. YakupBasel

Bu yöntemide denedim ama nafile şimdi Throttlestop uygulaması yaptım. İşlemciye sınır koydum. 85 derecelere düştü ve uzun süre sonra 1 saattir oynuyorum kapanma olmadı ama ne kadar gider bu çözüm bilemiyorum.
  3. YakupBasel

Ürün geleli 3 gün oldu derecelerde ilk başta düşme yaptı ama bugün geri eski haline cihaz gene RDR2 oynarken 99 dereceye gelip 3-4 dk sonra kendini kapatıyor. Msi servis ne zaman göndersem sorun yok deniyor. Sanırım tüketici hakları ile dava vaktim geldi.
  4. YakupBasel

Teşekkür ediyorum attığınız linkteki mağaza satıcısı RGeek Flagship Store değil mi bazen linklerde hatalı gelebiliyor emin olmak için soruyorum.
  5. YakupBasel

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  6. YakupBasel

Eski oyuncu laptoplarımda düzenli macun değiştiren ve epey bir sayıda farklı marka kullanan biri olarak gerçekten bu cihazda yaşadığım bu sorun beni üzdü. O kadar para verdikten sonra keyif kaçırıyor. İki ürünüde alıp denemeyi düşünüyorum.
  7. YakupBasel

Bunu birkaç yerde duydum lakin sanırım Türkiye'de satılmıyor. Yurtdışından getirtmem lazım. Bu önerdiğiniz ürün pad sanırım. Zaten açtığımda macun sağ sola akmıştı. Ama anlamadığım daha dün gelen macunu yeni değişmiş cihazın hemen Pump-Out olması ilginç. Bide Thermal Grizzly Kryonaut Extreme...
  8. YakupBasel

Merhaba arkadaşlar bundan 10 ay önce Msi Vector 16 i7-13700HX RTX4080 175 Watt olan modelini satın aldım. Bu model Abdullah abi'nin incelediği Msi 68HX modeliyle donanım olarak aynı sadece kasası bir sonraki yılın. Sorunuma gelirsek bilgisayarım son 1 aydır inanılmaz ısınıyor. İlk 8 ay böyle bir...
  9. YakupBasel

Öneri PC Oyunları için kulak içi kulaklık önerisi alabilir miyim (IEM)

Arkadaşlar Truthear Zero Blue almakta karar kıldım yurtdışı incelemeleri sonucunda oyunlarda daha iyi performans verdiği söylüyorlardı. 2 gündür kullanıyorum aşırı memnunum artı olarak ben müziklerde inanılmaz iyi. Ses kartı siparişi de verdim biraz daha kalitenin artacağını söylemişlerdi o...
  10. YakupBasel

Aktif olarak kullandığım kulaklık Razer Blackshark V2X Mikrofonu fiyatına göre gerçekten iyi ses kalitesi de tatmin edici seviyede 7.1 felan var ama kullanmadım hiç onun dışında sadece uzun kullanımda beni bunaltmaya başladı yastıklaması kafaya oturuşu güzel ama dediğim gibi kulak üstü...
  11. YakupBasel

Aklımdan ilk elediğim model o zaten ama bir kaç konuda görünce merak ettim açıkcası. Sizin bu konularda tecrübeniz varsa aralarından hangisini önerirdiniz veya dediğim bütçe aralığında başka bir model varsa
  12. YakupBasel

İyi günler öncelikle yıllardır kulak üstü kulaklık kullanarak oyun oynuyorum ve artık başımı ağrıtmaya ve yormaya başladı. Bundan sebeple uzun süredir kulak içi kulaklıklara geçmeyi düşünüyordum. Ağırlıklı olarak FPS oyunları tercih ediyorum. Biraz araştırmalar sonucunda genellikle arkadaşlar...
Geri