arkadaşlar merhaba, bir bilgisayar alacağım ve 1600 af işlemci kullanmayı düşünüyorum, bu diğer 2 işlemciyi de yeni gördüm sizce aralarında devasa bir fark olur mu? hangisini neden tercih etmeliyim? bilgisayara ihtiyacım var
arkadaşlar şu dönemde yeni bir bilgisayar almak istiyorum, çok yük bindiren işler yapmıyorum bilgisayarda 8 gb ram bana yeter diye düşünüyorum, 8 mi almalıyım 16 çok daha iyi olur mu aradaki fark ne kadar etki eder
arkadaşlar sistemim bozuldu ve yeni bir sisteme ihtiyacım var, kaliteli bir şey almak istiyorum ama kurdan dolayı emin olamıyorum pc fiyatları artar mı düşer mi sizce ne yapmalıyım
bu iki model arasında kaldım ama tuf gerçekten çok mu ısınıyor bilemiyorum, kendimi rtx 2060'a daha yakın hissediyorum. 2060 alırsam ömrü kısa mı olur çünkü uzun süreli kullanım düşünüyorum sizde neden hangisini almalıyım?
kasa olarak corsair'in 550w'lık eu spec 05 kasasını tercih ettim, ssd ise james donked jd480
1587311283
kasa olarak corsair'in eu spec 05 550w psu modelini tercih ettim, ssd ise james donked jd480
yeni bir bilgisayar almak istiyorum ve uzun süreli kullanıma uygun olması benim için önemli bu iki kart arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? hangi yönleriyle ön plana çıkıyorlar?
merhabalar, bu dönemde yeni bir bilgisayar almak istiyorum ve işlemci konusunda kararsız kaldım ve bilgisayarımı çok uzun süre kullanmak istiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim?