Çınar Yaşar
80+ Gold
Rx5700 çok daha iyi FPS veriyor.
kasa + psu olarak ne aldınız? kasa olarak darkın 300 TL'lik iyi bir kasası var SSD olarak ucuz bir sandisk ssd alabilirsin PSU olarak ise aerocool ya da FSP AHBC olabilir soğutucu lazım ama 3600'ün soğutucusuyla bir süre idare edebilirsin.söylediklerini ekledim, ek olarak bir soğutucuya yahut başka bir şeye ihtiyaç duyar mıyım? yoksa böyle çalışır ve beni götürür mü
kasa olarak corsair'in 550w'lık eu spec 05 kasasını tercih ettim, ssd ise james donked jd480kasa + psu olarak ne aldınız? kasa olarak darkın 300 TL'lik iyi bir kasası var SSD olarak ucuz bir sandisk ssd alabilirsin PSU olarak ise aerocool ya da FSP AHBC olabilir soğutucu lazım ama 3600'ün soğutucusuyla bir süre idare edebilirsin.
kasa olarak corsair'in eu spec 05 550w psu modelini tercih ettim, ssd ise james donked jd480kasa + psu olarak ne aldınız? kasa olarak darkın 300 TL'lik iyi bir kasası var SSD olarak ucuz bir sandisk ssd alabilirsin PSU olarak ise aerocool ya da FSP AHBC olabilir soğutucu lazım ama 3600'ün soğutucusuyla bir süre idare edebilirsin.
JD alma bence sandiski alabilirsin.kasa olarak corsair'in 550w'lık eu spec 05 kasasını tercih ettim, ssd ise james donked jd480
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa olarak corsair'in eu spec 05 550w psu modelini tercih ettim, ssd ise james donked jd480
teşekkür ederim yardımlarınız içinJD alma bence sandiski alabilirsin.
ssd kasa psu kısmı komikmişToplama alabilirsin.
3600: 1300 TL civarı
B450 a pro max: trendyolda 570 TL
2x8 3200 mhz CL 16 RAM: 700 tl civarı
800 TL'ye SSD + kasa/psu.