Neler Yeni

Hangi 2.el 2060 süper almalıyım?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,061
İsim
.
2. Elde, İnternet kafede kullanılmış ve 5-6 ay kullanılmış 2060 süper var. İkisininde günde ne kadar kullanıldığını bilmiyorum. Benim için sorun şu: mesafe ve fiyat! Bu iki dediğim en uygun ve bana en yakını. Diğerleri ise uzak ve bunlardan biraz daha tuzlu. Bu yüzden üstte belirttiğim 2 kart seçeneğim var. Neden Rtx serisi diyecek olursanız. Oynadığım bazı oyunlarda daha fazla FPS için. RT gibi bir derdim yok FPS önemli benim ama Nvdia gibi bir takıntım var. O yüzden AMD kart önermeyiniz. Bu yüzden hangisini almalıyım
Almamalısın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

Keyfen

80+ Bronze
5-6 ay kullanılmış kart yoktur 5-6 ay kullanılmış olduğu söylenen kart vardır, 5 yıl hatta 6. yıla giriyoruz bi kart o kadar kullanılmamış olamaz tavsiyem ise internet kafedeki kartı alman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
5-6 ay kullanılmış kart yoktur 5-6 ay kullanılmış olduğu söylenen kart vardır, 5 yıl hatta 6. yıla giriyoruz bi kart o kadar kullanılmamış olamaz tavsiyem ise internet kafedeki kartı alman
İKİSİDE ALINMAZ KAFE KARTI DAHA BETERDİR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Palit süper dual çift fanlı ikiside
dual neyse de ben olsam almam ikisi de bir birinden beter kartlardır muhtemelen uzak dur sana tavsiyem 4 5 ay sonra vah kartım bozuldu şöyle böyle oldu diye konu açarsın buraya

Palit süper dual çift fanlı ikiside
o paraya da alınacak kartlar değil

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Hamza Ziya Üstün
Mining kartı kafe kartından iyidir. Facebook GPU World Türkiye grubuna göz atın. O paraları şahsen asla vermezdim. 3.5k ya 5700xt ler varken hele hiç bakmam

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
uğur
5700xt alın hocam 2060 miningli kafede kullanılan cok yorulmuştur

Keyfen

80+ Bronze
İKİSİDE ALINMAZ KAFE KARTI DAHA BETERDİR

dual neyse de ben olsam almam ikisi de bir birinden beter kartlardır muhtemelen uzak dur sana tavsiyem 4 5 ay sonra vah kartım bozuldu şöyle böyle oldu diye konu açarsın buraya

o paraya da alınacak kartlar değil
kafe kartı iyidir, kimse ellemez ona yıllarca toz içindede olsa çalışır işlem görmemiştir.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
kafe kartı iyidir, kimse ellemez ona yıllarca toz içindede olsa çalışır işlem görmemiştir.
evet yıllarca çalışır sorun o zaten :D ve pandemi dönemin de tüm kafeciler mining yaptı yapmadım diyen yalan söylüyordur

adamlar kafeyi bir açıyor 7 de akşam gece 3 4 e kadar açık olan oluyor kafedende mining çıkmasıda kart alınmaz hele bu paralara hiç alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Adında her ne kadar " Super " ibaresi olsa da o fiyatlara alınacak kartlar değil. Tamam 2.el olarak alacaksınız ama her halükarda 5000 serisi çıktığı anda 3 nesil geride kalmış bir kart sahibi olacaksınız. Azıcık bütçeyi zorlayıp 3060 12gb kovalayın. Güç olarak 2060 Super ile kafa kafaya olsalar bile DLSS 3.5 bile fark ettirir.

AMD tarafında da çok iyi seçenekler mevcut ama zaten nvidia diye belirtmişsiniz.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
AbdulBaki
Adında her ne kadar " Super " ibaresi olsa da o fiyatlara alınacak kartlar değil. Tamam 2.el olarak alacaksınız ama her halükarda 5000 serisi çıktığı anda 3 nesil geride kalmış bir kart sahibi olacaksınız. Azıcık bütçeyi zorlayıp 3060 12gb kovalayın. Güç olarak 2060 Super ile kafa kafaya olsalar bile DLSS 3.5 bile fark ettirir.

AMD tarafında da çok iyi seçenekler mevcut ama zaten nvidia diye belirtmişsiniz.
3060 ın 2.eli en az 5.5k o da yine bu tarz şeyler yaşamış olur ve bütçem zaten 2060 süper tarzını kurtarıyor. Çünkü işlemciyide 9600k veya f'e yükseltmem gerek, ekran kartını yükselteceğim için ve daha ilerisi için de yeni anakart gerekli. O da zor iş bu yüzden 2060 süper almak istedim. Ve her işten dolayı pek zaman olmuyor. Bir de anakart için ayrı zaman pek yok.
evet yıllarca çalışır sorun o zaten :D ve pandemi dönemin de tüm kafeciler mining yaptı yapmadım diyen yalan söylüyordur

adamlar kafeyi bir açıyor 7 de akşam gece 3 4 e kadar açık olan oluyor kafedende mining çıkmasıda kart alınmaz hele bu paralara hiç alınmaz
Hocam 4800'e Gainward ve 5000 TL'ye Asus dual var. Ne dersiniz ama onlarda bir bilgim yok. Olur derseniz sorucam. Size de haber edebilirim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
3060 ın 2.eli en az 5.5k o da yine bu tarz şeyler yaşamış olur ve bütçem zaten 2060 süper tarzını kurtarıyor. Çünkü işlemciyide 9600k veya f'e yükseltmem gerek, ekran kartını yükselteceğim için ve daha ilerisi için de yeni anakart gerekli. O da zor iş bu yüzden 2060 süper almak istedim. Ve her işten dolayı pek zaman olmuyor. Bir de anakart için ayrı zaman pek yok.

Hocam 4800'e Gainward ve 5000 TL'ye Asus dual var. Ne dersiniz ama onlarda bir bilgim yok. Olur derseniz sorucam. Size de haber edebilirim
Knk alacaksan ev kullanıcısından faturalı kutulu al temiz olsun içi açılmamış olsun üzer sonra gigbyte windforce olmaması da önemli

onlar nereden birde 5k çok bence intel arc a 750 sattım ben 4500 e 1 sene garantili

Top Bottom