Neler Yeni

Hangi 2.el 2060 süper almalıyım?

Keyfen

80+ Bronze
evet yıllarca çalışır sorun o zaten :D ve pandemi dönemin de tüm kafeciler mining yaptı yapmadım diyen yalan söylüyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar kafeyi bir açıyor 7 de akşam gece 3 4 e kadar açık olan oluyor kafedende mining çıkmasıda kart alınmaz hele bu paralara hiç alınmaz
o konuda katılıyorum ama bir + sı ev kullanıcısından, bu adamlar mining sonrasında insanların oyun oynadığı bilgisayarlarda bulundu, kartın ömrü azaldımı azaldı ama sonrasında oyun için kullanıldığında bir sorun yaşatmadı bide böyle düşünmek lazım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
o konuda katılıyorum ama bir + sı ev kullanıcısından, bu adamlar mining sonrasında insanların oyun oynadığı bilgisayarlarda bulundu, kartın ömrü azaldımı azaldı ama sonrasında oyun için kullanıldığında bir sorun yaşatmadı bide böyle düşünmek lazım
Para arkadaşın para ben ömrünün belki yarısını belki tamamını bitirmiş yada bitirmek üzere olan yıllarca sürekli çalışmış bir kartı asla almam ev kullanıcı olsa en azıdnan evde 5 6 saat belki 10 saat kullanır bunu bir yapar 3 5 yapar ama internet kafede nerden baksan her gün 12 ila 15 saat çalışıyor mining desen 7/24 çalışıyor arkadaşa kalmış ben olsam almam o kartları

Top Bottom