- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aşmasına aşarım ama gereksiz gibi geliyor açıkçası. 44K hazır düşmüşken mantıklı gibi geldi fiyatı ondan tercih edeceğim galiba. 70 dereceler sorun olmayacaktır. Diğer model Zotac hakkında bilginiz var mı acaba? O da aynı fiyata düşüyor.Kolay kolay 80-85 derecelere çıkmaz hiçbir 5070 Ti modeli hocam endişe etmeyin, FurMark'taki kadar güç çekmiyor zaten 50 serisi GPU'lar oyunlarda. Undervolt yapınca yaz sıcağında göreceği en baba sıcaklık 70 civarı olur. En tepe modeli alsanız bile yapın zaten undervolt, zararı olmaz faydası olur fanların ömrüne vesaire. Dediğim gibi 40K civarı bütçede alınmayacak bir model değil, 50K'yı aşsam da üzmez derseniz SFF olmayan modellere bakılır. Bütçe 55'i aşıyorsa 5080 modelleri takibe alınır, ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde ilerliyor piyasa![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Odada klima yok da sanki o kadar sorun olmaz ya. Ses çıksın kulaklık takıyorum zaten sorun olmaz. Sıcaklık da aşırı değerlere çıkmaz galiba kasada püfür püfür hava akışı var.Yazın 40 derecede bu kartları ben niye aldım diye kendini sorgulatacak kadar sıcak ve sesli çalışacaklar haberin olsun, odanda klima varsa orası başka.