Öneri Hangi Model 5070 TI ALMALIYIM?

Teşekkür ederim hocam düşündüğüm gibi ısınıyor biraz. Ama 5 10 derece için 10 bin lira fazla vermeyeceğim galiba. Bunu alıp geçeceğim.
Araştırırken bende öyle düşündüm hocam normal bi kullanıcı olduğum için beni rahatsız etmez üzmez diye düşündüm öyle de oldu zaten hayırlı olsun şimdiden

Aralarındaki fiyat farkına değecek bir sıcaklık farkı olmaz hiç bir modelin. Hepsi kendisine göre farklı sıcaklıklarda çalışmaya uygun üretilen ürünler. Maksimum 8-10 derece için atom parçalamaya gerek yok bütçenize uygun olanı alın. Fps olarak da en fazla 5-6 fps performans farkları olur.
Hocam bütçe olsa da dediğiniz gibi minik sıcaklık farkları için 10 bin lira fazla vermeye gerek yok diye düşündüm. Bu gece indirime girerse INNO3D' yi alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araştırırken bende öyle düşündüm hocam normal bi kullanıcı olduğum için beni rahatsız etmez üzmez diye düşündüm öyle de oldu zaten hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim hocam indirime girerse alacağım. Resident Evil Requiem hediyesi geçerli oluyor mu bizim kartta bilginiz var mı?

Hocam bütçe olsa da dediğiniz gibi minik sıcaklık farkları için 10 bin lira fazla vermeye gerek yok diye düşündüm. Bu gece indirime girerse INNO3D' yi alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam indirime girerse alacağım. Resident Evil Requiem hediyesi geçerli oluyor mu bizim kartta bilginiz var mı?
Hiç bilmiyorum hocam yanlış yönlendirmeyim belki ben kaçırmışımdır 1 hafta oldu alalı

Arkadaşlar böyle bir fiyat görünce kaçıramazdım hiç aklımda tereddüt de kalmadı, herkese teşekkürler.
1773515794187.webp

Vatan senin için 3-4K daha indirmiş hocam oyun hediyesiyle düz 40K sayılır mis gibi fiyat hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam böylece iyice içime sinmiş oldu. Yalnız aklıma bir şey takıldı, oyun kampanyası pazar gecesi son. Fatura daha oluşturulmadı yarın oluşturulsa mail atsam kod gelir mi ki hafta sonu diye işlem yapmamazlık olur mu?

Teşekkür ederim hocam böylece iyice içime sinmiş oldu. Yalnız aklıma bir şey takıldı, oyun kampanyası pazar gecesi son. Fatura daha oluşturulmadı yarın oluşturulsa mail atsam kod gelir mi ki hafta sonu diye işlem yapmamazlık olur mu?

O konu hakkında bilgim yok direkt müşteri hizmetlerine sormanız en sağlıklısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,268
Üyeler
190,543
Son üye
Kardoo
Geri