Arama sonuçları: *

1. E

Yüzümde ağda yanığı oldu yardım

En iyisini demişsin benim taktik :D
  2. E

Panik atak mı yaşıyorum?

İnanır mısın gittim, 4-5 seans sonrasında para tuzağı olduğunu fark ettim birincisi beni hiç rahatlatmıyor kocaman 1.5 yıldır bana psikolog gibi arkadaş olan birçok insan tanıdım fakat anlattıklarını kabul edemiyorum bu nedenle bu hastalık var işte :D Psikoloğum kulaklarıma ve ellerime bir şey...
  3. E

Panik atak mı yaşıyorum?

Psikiyatriste randevu düşürmeye çalışıyorum randevu gelirse ağır ilaç yazmasını rica edeceğim, muhtemelen dediğiniz üzere panik atak ki bende bunu bir noktada kabul ediyorum ama sorunlar kabul etmeme rağmen devam edince yine geriliyorum. Bir buçuk yıl olmuş kalpten yana sağlık sorunum olsa bu...
  4. E

Sıkıntı yok kankam o da bi çözüm bende karartılı değildi kızarıklık gibiydi lise 1 deyken olmuştu ergenlik dönemi işte kırmızı olunca da gizleyemediğim için dövüşmüş gibi göstermiştim kendimi hem biraz erkeklik hem de gizlemek adına :D ama geçmeyecek bir şey değil ben kalıcı olacak diye...
  5. E

Aynısı bende oldu kanka, elmacık kemiğime yaptım bir hafta falan kaldı o yanık ama geçti hiç gözükmüyor bile kalıcı olmaz o kadar ama bir hafta sabret.
  6. E

Panik atak mı yaşıyorum?

Çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız açıkçası diğer forumlarda sürekli konumla ilgili değil de sadece geçmiş olsun yazılıyordu maksat puan kazansınlar diye. Burası daha açıklayıcı, insanlar yorum yapmak için yorum yapmıyor yani gerçekten yorum yapıyorlar. Şimdi bu kitapları dikkate...
  7. E

Panik atak mı yaşıyorum?

Öncelikle bunları tetikleyen hiçbir düşünce yok, aslında kafam çok boş staj görüyorum işimin başındayım meşgulüm bu sabahta mesela birinin cihazında problem varken gidip baktığımda ne oldu anlamadım birden kalbim tekledi hızlandı daha sonrasında 2-3 saniye bayılacak gibi oldum hissizleştim...
  8. E

Panik atak mı yaşıyorum?

17 yaşımda göğsümde bir ağrı başladı, üç gün sürdü sanırım üşütmüştüm ilk gün hep ağrırdı ikinci gün hareket edince ağrımaya başladı bunu internette okuduğumda hareket edince oluşan ağrılar kalp ağrıları olmadığını öğrendim. Doktora gittim ve EKG çektiler, kan tahlili daha sonra akciğer grafisi...
Geri