Arama sonuçları: *

1. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Haklısın kaşmerli kaşmer.
  2. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Sence tüm şu flood'daki aptalca mesajlarına bakınca özürlü kategorisine giren sen oluyo olmuyor musun acaba?
  3. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Hayret primatlar elleriyle 🍌 yiyor genelde ama.demek aşırı sinirden direkt ağza attın tekte 🤣🤣🤣🤣
  4. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Sokmadığın için bu haldesin ya primat.Yesen ztn bu kadar agresif olmazdın.Göm kabuklu kabuklu şifa olsun .🍌🍌🍌 1715791473 Dur az daha rage'le banlanacak az kaldı 🤣🤣
  5. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Gay primat. 🤮🤮
  6. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Qwqwshwjsh eğitimsiz primat kudurdu. Muzunu atıyorum kap 🍌🍌🍌
  7. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Çözecek kafa var mı kendinde önce onu bir sorgula.Gerçi sorgulamak için de şartlar pek müsait değil.Primattan hallice.
  8. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Ben senin amacı çözdüm.Kendine hard küfür-hakaret ettirip banlatmaya çalışıyorsun insanları da. Kurşun namlunda ters dönmesin dikkat et.🪦🪦
  9. Zamazingoo

rdr2 vs cp2077 dev anket

Aslında esas ayrım oyunda kaybolmak istediğiniz tema. Western temaları seven birisi isterse at sürme simülasyonu olsun, top1'e rdr2'yi koyar. Siber-gelecek ve daha kompleks şehir temaları seven birisi de ne kadar bug-optimize vs sorunları olursa olsun en üste cp2077 koyar. Bana göre elden ring...
  10. Zamazingoo

Çözüldü✓ 7600X-7900 Oyun Performans

All core'a göre per core'un tek ekleyeceği şey stabilite ve biraz daha düşük temps olur.Per core'da daha stabilite etme şansın var. Bazı core'lar diğerlerinden daha iyi uv olur. Mesela core0 max -40'a izin verirken core4 -50'ye kadar yolu vardır işte bunu deneme-yanılma ile yapacaksın. Ryzen...
  11. Zamazingoo

O zaten artması gereken single stok değer. 4750mhz civarı ise multi core stok değer ama bunu 5 lere çıkaranlar var. Dediğim gibi silikon kalitene göre. Anakart o işlemciyi besler orada sorun yok ama uv'li halde 92° ise biraz fazla. x olmayan versiyonlar çok daha serin çalışmasıyla bilinir...
  12. Zamazingoo

95°c ryzen için fabrika çıkışlı güvenli sıcaklıktır ama 92°'ye varmasına lüzum yok.All core undervolt yaptıysan çökmeye bu sebep oluyordur. Çekirdekleri tek tek denemelisin. Ryzen master'da start optimizing kısmından +200pbo ile ortalama 1 saatlik testi çalıştır ve test sonu tavsiye edilen...
  13. Zamazingoo

Yardım İkinci el yurtdışı Zotac RTX 3070 Ti alınır mı?

Bu arada ilana dikkatli baktım kayıp vida en köşedeymiş.Sorun yaratmaz. Eğer bir çapanoglu yoksa gayet güzel 7k'ya. 1715711754 Banayeni shb'den çok daha iyi. Akakçe güvenilirliği altında. Zaten sana teklif veren de güvenli olduğu için orada koymanı söylemiş.
  14. Zamazingoo

Şöyle bir video var.Bende izlediğimde şaşırmıştım ama stok hali ile 7600x'ten kötü perf.(oyunda)gösteriyor. Ama bu droplar için geçerli değil sen fps'de düştü dediğin için attım. Droplar oyun kaynaklı olabilir. Pbo+core undervolt deneyebilirsin.
  15. Zamazingoo

Hangi çözünürlükte oynuyorsun?
  16. Zamazingoo

Gpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma. Adam dürüst. Açık açık mining yaptım diyor. Böyle insanlar pazarlığa da açık olur.
  17. Zamazingoo

Daha fazla vram+biraz daha iyi ham perf.+daha az güç çekimi ile Eziyor.
  18. Zamazingoo

tamam zaten takisitle alabilirsen diye önerdim. https://shbd.io/s/oluTG8Kw Undervolt yapıp kullanırsın.
  19. Zamazingoo

7700xt neden düşünmüyorsun? Psu'na göre uygun watt çekiyor. Taksitle fln alabilir misin...
  20. Zamazingoo

Bir dk şu 600w psu olduğundan 3070 bakacağım diyen arkadaş sendin di mi?
Top Bottom