rdr2 vs cp2077 dev anket

...

• CYBERPUNK 2077

Oylar: 31 25.8%
  • RDR2

Oylar: 89 74.2%

• Oy kullanan toplam üye
    120
Hayret primatlar elleriyle 🍌 yiyor genelde ama.demek aşırı sinirden direkt ağza attın tekte 🤣🤣🤣🤣
O davranışı genelde sen yaparsın ama kendini ben zannettin herhalde tabi kebdinle beni karıştıracak kadar özürlüler okuluna muhtacsan ben napayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aptala bak SDHFSDGFHASDGF
Sen nesin acaba PC UsTaSı abi çok ustasin abi her dediğini yapacam haşmetli cahil usta abi

Adsız.jpg

O davranışı genelde sen yaparsın ama kendini ben zannettin herhalde tabi kebdinle beni karıştıracak kadar özürlüler okuluna muhtacsan ben napayım
Sence tüm şu flood'daki aptalca mesajlarına bakınca özürlü kategorisine giren sen oluyo olmuyor musun acaba?

Sen nesin acaba PC UsTaSı abi çok ustasin abi her dediğini yapacam haşmetli cahil usta abi
kaşmer yaşını belli etme bu kadar

Sence tüm şu flood'daki aptalca mesajlarına bakınca özürlü kategorisine giren sen oluyo olmuyor musun acaba?
Hayır sen oluyorsun😀

kaşmer yaşını belli etme bu kadar
Kaşmer dediğin adamı yüz yüze görsen sana PC UsTaSı olmayı öğretir ama seninle pedofili olmadan buluşmam için 10 yıl beklemem gerek

Görmemiş milletin görmemiş yeni neslinin sonuçlarını görüyoruz işte. Alıp oynadığı oyunu tanrı katında övme sorunu var bizde. Bizden başka kimse yapmaz bunu. Hnagisi iyise oyunu ver geç, adamlar oyun için kavga ediyor :kekw: :kekw: . Biri at simulatörü öbürü 31ci oyunu diyor sabahtan beri

Rdr 2 çünkü Cyberpunk Gta 4 gibi bir oyun renk paleti hoş değil o efektlerden hoşlanmamaktan ziyade direkt gözümü ve beynimi acıtıyor. Çok ciddiyim.

Geri