Hanaz
80+ Gold
Belki ben cıbırpunk seviyorum ?çok saçma bi anket bunun sonuçuna rdr2 demeyende beyin yoktur
Belki ben cıbırpunk seviyorum ?çok saçma bi anket bunun sonuçuna rdr2 demeyende beyin yoktur
Manuel save varRdr2 çok sıktı görevi yapıyorum çıkıyorum manuel save yoktu galiba iki saat baştan oynatıyordu.
yiyorum zaten merak etme gir bak bakayım kaç defa yılın oyunu ödülünü almış rdr ve ayrıca rdrdeki authar morganın karakter gelişimi başka hiç bir oyunda yok reklam konusunu gördük kaç defa keanu revees çıktı bu oyun güzel dedi oyun çıkış yapınca ne kadar leş olduğu görüldü110 tane a kalite oyunum var, tüm oyunları 2k ultrada oynatacak bilgisayarım var ve emin ol senden daha büyüğümdür, sağda solda rockstarın verdiği saçma sapan reklamlar yüzünden aklınız yıkanıyor böyle at üstünde 50 saat geçirecek kadar hipnoz oluyorsunuz neymiş doğası grafikleri falan güzelmiş detaylıymış hahhhha yersen...
evet çünkü birimiz haklı birimiz haksızolum sen millete beyinsiz diyince bişi yok ben çocuk diyince mi sorun oluyor
o zaman o senin sorunun ustaBelki ben cıbırpunk seviyorum ?
sen ne anlatıyorsunçok saçma bi anket bunun sonuçuna cp2077 demeyende beyin yoktur
Yazdığın ilk mesaja vermek istediğim cevap da tam olarak böyleydi.sen ne anlatıyorsun
bence sen hiç bi şeye cevap vermesen daha iyi olurYazdığın ilk mesaja vermek istediğim cevap da tam olarak böyleydi.
Tabi dostum sen nasıl istersen. Başka böyle beğenmediğimiz için beyinsiz olacağımız oyunlar varsa söyle onları da oynayıp beğenmeyeyim.bence sen hiç bi şeye cevap vermesen daha iyi olur
tabi hemen git last of us oynaTabi dostum sen nasıl istersen. Başka böyle beğenmediğimiz için beyinsiz olacağımız oyunlar varsa söyle onları da oynayıp beğenmeyeyim.
Oynadım dostum. Onu da mı beğenmediysem beyinsizim yoksa insanlık hali, insanlar bazı oyunları diğerlerinden daha az sevebilir ilkesi var mıtabi hemen git last of us oyna
bence öyle bir ilkeye gerek yok. isteyen istediğini sever ama konu rdr2 ve cp kıyaslaması olunca cp diyenlere akıl sağlığı diliyorumOynadım dostum. Onu da mı beğenmediysem beyinsizim yoksa insanlık hali, insanlar bazı oyunları diğerlerinden daha az sevebilir ilkesi var mı