- Reaksiyon skoru
- 318
Hayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
çok saçma bi anket bunun sonuçuna rdr2 demeyende beyin yokturHayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
çok saçma bi anket bunun sonuçuna cp2077 demeyende beyin yokturHayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
Hayatım boyunca bir şey oynayacak isem at sürmek yerine araba sürmeyi tercih ederdimHayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
reis ne alaka yardr2 diyen genelde 13 yaş tiktok kitlesi oluyor o yüzden mafia 1-2 definitive diyorum konuyu kapatıyorum
ztaen buradan yaşının küçük olduğunu ve oyun zevkin olmadığı anlaşılıyor rdr2den sıkılan adamda sıkıntı vardıren az 5 kez rdr2yi steamden indiirp oynamayı denedim ama yok oyun akmıyor 1 saat 3 saat bile versen akmıyor o kadar sıkıcı bir ilerleyişi ve atmosferi var ki gerçekten severek oynayanları hiç anlayamadım ama cp2077yi en az 4 kez bitirdim şu anda tekrardan başladım fena akıyor ve sarıyor hala
olum sen millete beyinsiz diyince bişi yok ben çocuk diyince mi sorun oluyorreis ne alaka ya
110 tane a kalite oyunum var, tüm oyunları 2k ultrada oynatacak bilgisayarım var ve emin ol senden daha büyüğümdür, sağda solda rockstarın verdiği saçma sapan reklamlar yüzünden aklınız yıkanıyor böyle at üstünde 50 saat geçirecek kadar hipnoz oluyorsunuz neymiş doğası grafikleri falan güzelmiş detaylıymış hahhhha yersen...ztaen buradan yaşının küçük olduğunu ve oyun zevkin olmadığı anlaşılıyor rdr2den sıkılan adamda sıkıntı vardır