Neler Yeni

rdr2 vs cp2077 dev anket

...

• CYBERPUNK 2077

Oylar: 31 25.8%
  • RDR2

Oylar: 89 74.2%

• Oy kullanan toplam üye
    120
ikiside abartılacak güzel oyunlar cp nin erken çıkması sadece sorundu aynı hatayı project orionda olmamasını temenni ediyorum
olmaz zaten o yüzden o oyun hakkında 2022den beri en ufak sızıntı yada herhangi bir umut aşıran söz duymuyoruz, umarım şu anda güzelce geliştiriliyordur çok fazla uğraş gerektiren bir oyun olmaz çünkü adamların deneyimi var ve grafik anlamında çok üstüne eklemelerine gerek yok cyberpunku cilalayıp renk paletini biraz daha gerçekçi yapıp salsalar bile yeter geriye sadece görevler karakterler ve ekstra eklenecek şeyler kalıyor onun için de bence eğer 2020den beri geliştiriyorlarsa ortalama 3-4 yıl daha geliştirilme süreci yeter eğer gta 6nın pcye çıkışından önce çıkarırlarsa güzel hype yakalayabilirler 2026 sonu falan

CupOk

80+ Bronze
son 5 yılda bu iki oyun harici abartılan veya hype getiren baska oyun olmadıgı icin baska hangi oyunu karsılastıralım?? nerede görsem ya rdr2nin ağır fanboyları yada cp2077nin ağır haterleri var bende cp2077nin ağır fanboyuyum orası ayrı ama ne rdr2 o kadar abartılacak bir oyun ne de cp2077 o kadar gömülecek bir oyun, burada gömenlerin yüzde 90ı oyunu sadece ilk gün 2 saat oynayıp bırakmıştır yada sadece videolardan gördüğüyle kalmıştır, şu anda ki son sürümünü oynasalar dlc ile birlikte ağızları açık kalır özellikle dlcnin son görevinin 2 opsiyonunu da oynarsanız size akılda kalıcı bir hayat dersi de öğretecek
Ya siz de neyle neyi kıyaslıyorsunuz zekanız mı yok anlamadım bide çocuk gibi kavga ediyorsunuz. İki oyun da açık dünya hariç hiçbir noktada birbiriyle kıyaslanacak oyunlar değiller.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr
olmaz zaten o yüzden o oyun hakkında 2022den beri en ufak sızıntı yada herhangi bir umut aşıran söz duymuyoruz, umarım şu anda güzelce geliştiriliyordur çok fazla uğraş gerektiren bir oyun olmaz çünkü adamların deneyimi var ve grafik anlamında çok üstüne eklemelerine gerek yok cyberpunku cilalayıp renk paletini biraz daha gerçekçi yapıp salsalar bile yeter geriye sadece görevler karakterler ve ekstra eklenecek şeyler kalıyor onun için de bence eğer 2020den beri geliştiriyorlarsa ortalama 3-4 yıl daha geliştirilme süreci yeter eğer gta 6nın pcye çıkışından önce çıkarırlarsa güzel hype yakalayabilirler 2026 sonu falan
oyunu üreten ekip şuanda ağırlıklı Polarise odaklı halde Phantom liberty dlcsi çıkacağı zaman 900 kişi ordaydı 350-400 kişide polariste çalışıyordu şuanda 900 kişinin %70-80 ini polarise kaydırdılar geri kalanlarda cpyi güncelleme ve orion üstünde çalışmakta

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
konuya bak herkes ceza yemiş ag PAOSJIFGDPOIAJGPFĞJASFD
Sıra sen de galiba küfür kısaltması kullanmak da yasak :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr2 7'den 70'e hitap edebilecek bir oyun
Katılmıyorum. Yavaş ve sinematik bir oynanışı var. Büyük bir kesim oynarken sıkılıyor. Oyun çok iyi lafım yok ama gece uyuyamadığım zaman yardımcı olsun diye oynadığım da oluyordu( not: işe yarıyor.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
oyun görsün gözünüz. ac shadowdan önce bu çıksa keşke.2026-2027 ye kadar beklemek zor.fragmanı bile etkiledi beni.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
İkisini de uzun saatler oynadım. Ama Cyberpunk 2077 bile Red Dead Redemption 2 der emin ol :)

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
İkisinide oynamış birisi olarak şunu söyleyebilirim. Cyberpunk ve rdr2 iki oyununda kendince güzel yanları var tabii ki, ikiside çok mükemmel oyunlar ama benim için rdr hep biraz daha ön planda çünkü rdr 2 oyunundaki hikaye anlatımı ve insanı içine çekip sürüklemek hissiyatını cyberpunk bana yaşatamadı. Tarzı sebebiyle olsa gerek ben öyle çok gelecekte geçen oyun sevmezdim ama cyberpunk oynayınca tüm kararlarım değişti ve neden bu oyunu daha önce oynamadım dedim. Ama ne kadar mükemmel bir oyunda olsa rdr2 benim için hep daha üsttedir. Bunun en önemli sebebi Arthur aslında sizsiniz. Ne olmak istersen o olabilirsin, evet cyberpunktada kararlar verebiliyorsun ama hikaye rdr2 de olduğu kadar derin işlenememiş. Ama oynamayanlara tavsiyem şu, piyasadaki tüm oyunları oynayın bitirin sonuna kadar sömürün ondan sonra rdr2 oynayın, çünkü rdr2 bittikten sonra diğer oyunlardan keyif alamıyor insan. Bunu bilerek hareket edin

İkisinide oynamış birisi olarak şunu söyleyebilirim. Cyberpunk ve rdr2 iki oyununda kendince güzel yanları var tabii ki, ikiside çok mükemmel oyunlar ama benim için rdr hep biraz daha ön planda çünkü rdr 2 oyunundaki hikaye anlatımı ve insanı içine çekip sürüklemek hissiyatını cyberpunk bana yaşatamadı. Tarzı sebebiyle olsa gerek ben öyle çok gelecekte geçen oyun sevmezdim ama cyberpunk oynayınca tüm kararlarım değişti ve neden bu oyunu daha önce oynamadım dedim. Ama ne kadar mükemmel bir oyunda olsa rdr2 benim için hep daha üsttedir. Bunun en önemli sebebi Arthur aslında sizsiniz. Ne olmak istersen o olabilirsin, evet cyberpunktada kararlar verebiliyorsun ama hikaye rdr2 de olduğu kadar derin işlenememiş. Ama oynamayanlara tavsiyem şu, piyasadaki tüm oyunları oynayın bitirin sonuna kadar sömürün ondan sonra rdr2 oynayın, çünkü rdr2 bittikten sonra diğer oyunlardan keyif alamıyor insan. Bunu bilerek hareket edin
türkçe dil desteği olmadığından oynamıcam büyük ihtimalle hiçbir zaman. witcher 3 oynarım o tarz oyun oynamak istersem en azından adamlar türkçe koyuyor. rockstarın yaptığı saygısızlık. türkçe yamalar da güvenli değil

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
türkçe dil desteği olmadığından oynamıcam büyük ihtimalle hiçbir zaman. witcher 3 oynarım o tarz oyun oynamak istersem en azından adamlar türkçe koyuyor. rockstarın yaptığı saygısızlık. türkçe yamalar da güvenli değil
Türkçe oynamak istiyorsan cyberpunk oynayabilirsiniz, kendi içerisinde türkçe dil desteği bulunuyor. Cyberpunk da çok güzel bir oyundur. Eğer benim gibi ön yargı ile yaklaşıp cyberpunk oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim. Bütün ön yargılarımı kırdı o oyun.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
bu konuya mesaj atan herkes neden uyarı aldı aga sudhdshfuıdshfuı

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Hayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
Hocam RDR 2 oynadıktan sonra diğer oyunlar tat vermemeye başladı. Cyberpunk 2077'ye 4 kere başlayıp, tekrar bıraktım. RDR 2'den sonra Cyberpunk 2077'nin oynanış mekanikleri çok kötü geldi. Özellikle silah kullanımı.

en az 5 kez rdr2yi steamden indiirp oynamayı denedim ama yok oyun akmıyor 1 saat 3 saat bile versen akmıyor o kadar sıkıcı bir ilerleyişi ve atmosferi var ki gerçekten severek oynayanları hiç anlayamadım ama cp2077yi en az 4 kez bitirdim şu anda tekrardan başladım fena akıyor ve sarıyor hala
Hocam oyunun ilk 3 saat filan sıkıcı, biraz ağır gidiyor. Ondan sonra açılıyor. Bende oyuna başladığımda bırakasım geldi, pek beğenmedim ama sonra oyun beni çok sardı. Kullanılan fizik motorundan dolayı oyunun mekanikleri ağır. Ama oyunu farklı kılan özellikte bu zaten. Kimisi sevmiyor bu ağırlığı ama bu ağırlık, gerçekçilik katıyor oyuna.

Hocam ben bunu bilmeden direk RDR 2 ile başladım. RDR 2'den sonra hiçbir oyun tad vermemeye başladı.

Son düzenleme:
Top Bottom