rdr2 vs cp2077 dev anket

...

• CYBERPUNK 2077

Oylar: 31 25.8%
  • RDR2

Oylar: 89 74.2%

• Oy kullanan toplam üye
    120

berkecan3169

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
318
Hayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?

rdr2 al geç aile evinde cyberpunk oynama

Rdr2yi 150 cyberpunki 70 saat civarı oynadım ve hala devamda ediyorum. Cyberpunk daha iyi.

en az 5 kez rdr2yi steamden indiirp oynamayı denedim ama yok oyun akmıyor 1 saat 3 saat bile versen akmıyor o kadar sıkıcı bir ilerleyişi ve atmosferi var ki gerçekten severek oynayanları hiç anlayamadım ama cp2077yi en az 4 kez bitirdim şu anda tekrardan başladım fena akıyor ve sarıyor hala

en az 5 kez rdr2yi steamden indiirp oynamayı denedim ama yok oyun akmıyor 1 saat 3 saat bile versen akmıyor o kadar sıkıcı bir ilerleyişi ve atmosferi var ki gerçekten severek oynayanları hiç anlayamadım ama cp2077yi en az 4 kez bitirdim şu anda tekrardan başladım fena akıyor ve sarıyor hala
ztaen buradan yaşının küçük olduğunu ve oyun zevkin olmadığı anlaşılıyor rdr2den sıkılan adamda sıkıntı vardır

ztaen buradan yaşının küçük olduğunu ve oyun zevkin olmadığı anlaşılıyor rdr2den sıkılan adamda sıkıntı vardır
110 tane a kalite oyunum var, tüm oyunları 2k ultrada oynatacak bilgisayarım var ve emin ol senden daha büyüğümdür, sağda solda rockstarın verdiği saçma sapan reklamlar yüzünden aklınız yıkanıyor böyle at üstünde 50 saat geçirecek kadar hipnoz oluyorsunuz neymiş doğası grafikleri falan güzelmiş detaylıymış hahhhha yersen...

Cyberpunk 2077.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri