Senin malını kendi malı gibi görerek sakin bir sürüşle getirebilecek birisi yoksa ona hiç bulaşma. Çünkü aracı sıfır almışsın, belli bir rodaj mesafesi var...
Merhabalar, başka bir ilden bayiden sıfır bir araç aldım. Belirli sebeplerden dolayı o ile gidemiyorum ve o ilde dr bir tanıdığım veya şu anki yaşadığım...
Merhaba arkadaşlar, bu bütçede sıfır bir araba arıyorum
Kesinlikle bayiiden sıfır araba alacağım. 2.el düşünmüyorum.
Bütçem normalde 2 Milyon. En son...
Frontera ile ilgili yolda kalma sorunu yaşayan bir sürü kişi duydum youtubeda and çetin var o da bu konuya değindi bence uzak durulmalı illa bu ikisi...
İki araç kronik yüksek diye biliyorum, peugeut motor yenilerde düzeltildi diyorlardı, onu araştır, 50-60bin sonra üzmesin sizi, Hyundia tuscon veya nissan...
Hocam bayilerden dediğinizi varsayarak 0 baktığını düşünüyorum bence düşük km temiz 2.el daha iyi bi araba bulunabilir eğer peşin ödeme imkanınızı varsa...
Hocam KIA Sportage baz pakette kampanya vardı bayilerde. 1.999.000 TL ye C SUV alabiliyorsunuz. Bir bakın derim pazarlık falan belki bütçenize uygun bir...
Frontera iyi bir araç değil 2008 almanızı öneririm. Hatta donanım birinci planda değilse 408 Allure aynı fiyatta C segment olduğu için tercih edilebilir