captainamerica isimli üyenin son içerikleri

1. C

İlden İle Araç Taşıma Yöntem Önerisi

Merhabalar, başka bir ilden bayiden sıfır bir araç aldım. Belirli sebeplerden dolayı o ile gidemiyorum ve o ilde dr bir tanıdığım veya şu anki yaşadığım ilden yollayabileceğim bir tanıdığım yok. İnternette Checiki gibi siteler gördüm. Daha önce bu işlemi yapan biri var mı? Önerileriniz nedir...
  2. C

2.3 Milyon TL SUV Araba Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu bütçede sıfır bir araba arıyorum Kesinlikle bayiiden sıfır araba alacağım. 2.el düşünmüyorum. Bütçem normalde 2 Milyon. En son sınırım bu. SUV düşünüyorum. Mümkünse full donanım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. C

Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

1.900.000 bu da son bütçem, ne yazık ki bir kuruş bile artamam. Bayilerde bu bütçeye bu iki arabayı bulabildim. SUV ve geniş bir aile arabası arıyorum. Çok performans beklemtim yok şehir içi kullanacağım. Full paket istiyorum. Aslında Kia ile de arada kaldım ama bütçemi çok aşıyor full paketler.
  4. C

Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

Arkadaşlar merhaba, bayilerden aldığım fiyatlar sonucu hemen hemen aynı fiyata bu iki arabanın da 2026 modeli arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Arabadan beklentilerim: Bir aile arabası alıyorum, ferahlığı önemli. Bayide ikisi de ferah hissettirdiği için ikisi arasında kaldım. Kronik...
  5. C

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Peki Peugeot 2008 nasıldır sizce hocam? SUV mu tam bilemedim ama
  6. C

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Merhaba arkadaşlar, araç araştırmaya başladım fakat çok bir bilgim yok ve bu benim ilk arabam olacak. -Kesinlikle bayiden sıfır araç alacağım, sahibinden vs. düşünmüyorum. -SUV, benzinli, otomatik bir araba arıyorum. -Kronik arıza, sanayi yüzü gösteren markalar nedir bilmiyorum ama mümkünse...
  7. C

Bu Fiyata Bu Laptop Alınır mı?

https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15iax9-83gs007xtr32-i5-12450hx-32-gb-512-gb-ssd-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-62025622?magaza=gti-bilisim Arkadaşlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyi önerisi olan var mı?
  8. C

35 Bin TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi bir laptop arıyorum. En fazla. 38 Bin TL’ye çıkabilirim. Teşekkürler şimdiden.
  9. C

Kulaklık İçin Ses Kartı Nedir?

Arkadaşlar merhaba Geçtiğimiz günlerde razer BlackShark V2X satın aldım. Yorumlarda ‘ses kartınız iyi değilse almayın’ tarzında yorumlar gördüm fakat bunun ne olduğunu bilmiyorum nasıl anlayabilirim? Eğer yoksa nasıl düzeltebilirim?
  10. C

1500 TL USB Girişli Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, başlıktaki bütçede bir Gaming kulaklık arıyorum. Eğer mümkünse pad kısmı deri değil bez olursa daha iyi olur ama şart değil. USB girişli olması şart çünkü Jak girişi bozuk. Teşekkürler
  11. C

Yeni Alınan Xbox Controller Drift Mi Yapıyor?

Arkadaşlar merhaba, yeni alıp kutudan çıkardığım Xbox Controller aşağıdaki değerleri veriyor. Normal mi yoksa tam AXIS 0 mı olmalı? (Stickleri tam tur döndürüp masanın üzerine hareketsiz bıraktığım andaki değerlerdir)
  12. C

Xbox Gamepad Distribütör Garantisi

Arkadaşlar merhaba, genelde mağazadan alışveriş yapan birisiyim. Amazon ve Trendyol’da Microsoft Türkiye Garantili Xbox 9. Nesil Gamepad varken neden Mediamarkt’ta distribütör garantili gözüküyor? Microsoft’un Türkiye Garantisi yok mu?
  13. C

2000 TL Gamepad Önerisi

arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığı gibi bütçem 2000 TL logitech F 710 haricinde alternatifler arıyorum çünkü tetik tuşlarını çok beğenmedim. HyperX Clutch Gladia şu anda aklımda var. kablolu olup olmaması önemli değil ama mümkünse kablosuz bilgisayarda kullanılabilecek ve direkt algılayabilecek...
  14. C

Yeni Oyuncu Laptopum Hiçbir Oyunu Açmıyor

merhaba arkadaşlar bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum yaklaşık bir ay önce aşağıda özelliklerini verdim bu bilgisayarı satın aldım bir aydır oyunlara girerken bir sıkıntı yoktu fakat son bir haftadır bir çok oyunum açılmıyor (Detroit Become Human Max Payne 3 Alien Isolation) Sadece...
  15. C

Detroit Become Human RTX 3060 ile açılmıyor

Eğer olur da biri okursa, 497.29 numaralı Nvidia sürücüsü sorunu çözüyor.
Geri