2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
2000000
Merhaba arkadaşlar, araç araştırmaya başladım fakat çok bir bilgim yok ve bu benim ilk arabam olacak.
-Kesinlikle bayiden sıfır araç alacağım, sahibinden vs. düşünmüyorum.
-SUV, benzinli, otomatik bir araba arıyorum.
-Kronik arıza, sanayi yüzü gösteren markalar nedir bilmiyorum ama mümkünse kaliteli olsun.
Bu özellikleri karşılayan bir araba arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

O bütçede sıfır suv denilebilecek pek araç yok. Chery'lere bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, araç araştırmaya başladım fakat çok bir bilgim yok ve bu benim ilk arabam olacak.
-Kronik arıza, sanayi yüzü gösteren markalar nedir bilmiyorum ama mümkünse kaliteli olsun.
Çarşamba günü bayiden sıfır sportage aldık 1.999.990 TL'ye.
Yalıtım gayet güzel araba yayla gibi çok geniş ,şanzıman hiç hissettirmiyor araçta 150 hp gayet yürüyor sadece donanım olarak boş.
Maksat c suv kasa bir aracı 2 milyon altına almak. Yağmur sensörü dahi yok ama benzinli otomatik bir suv alıyorsunuz neredeyse clio parasına. Biz çok memnunuz bayilerde bulabilirseniz kaçırmayın derim

1.999.990 TL'ye aldık
c suv kasa bir aracı 2 milyon altına almak.
Çarşamba günü bayiden sıfır sportage aldık 1.999.990 TL'ye.
Yalıtım gayet güzel araba yayla gibi çok geniş ,şanzıman hiç hissettirmiyor araçta 150 hp gayet yürüyor sadece donanım olarak boş.
Maksat c suv kasa bir aracı 2 milyon altına almak. Yağmur sensörü dahi yok ama benzinli otomatik bir suv alıyorsunuz neredeyse clio parasına. Biz çok memnunuz bayilerde bulabilirseniz kaçırmayın derim

Aradığın kriterlere en uygun araç kia sportage life paket. Bayilerde bulmak zor internetten sıra alman lazım.

Peki Peugeot 2008 nasıldır sizce hocam? SUV mu tam bilemedim ama
Elektrik arızaları çokça konuşuluyor, genelde önerilmiyor. 1.2 Puretech Hybrid olmayanda 40-50K da bir Triger kayışı değişimi lazım yağlı olduğundan, Hybridlerinde şanzıman sorunundan sıkça bahsediliyor. Genel olarak önerilmiyor.

Sıfır şartsa ben olsam Sportage alırdım.
1771677871869.webp

Peki Peugeot 2008 nasıldır sizce hocam? SUV mu tam bilemedim ama
2008 dediğin B crossover. Suvcuk yani. B segment arabaya o paralar verilmez. Ayrıca 1.2 puretech motor masraf çıkarır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xceedi atlamışız. Gence cam tavanlı xceed daha çok gider. Sportage kadar iri ve yüksek değil ama sürüş keyfi ve malzeme kalitesi açısından sportagedan daha iyi arabadır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri