cyberpunk net.Hayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
cyberpunk net.Hayatınız boyunca sadece birini oynayabilecek diğerini oynayamayacaksınız, hangisiniz seçerdiniz ve neden?
Gay primat.
En azından ağzıma uzun sarı şeyleri sokmuyorum ve tedaviye ihtiyacım yokGay primat.
Doğru yolu bulmuşlarYorumlara bakıyorsun herkes cp77 diyor ama ankette rdr önde. Naptınız gizli gizli rdr ye mi verdiniz oyunuzu
Max 10 yaşRDR2 DİYENLER GİTSİN EKMEK ARASI EKMEK YESİN AT SÜRME OYUNUNA İYİ DİYENLER NET BEYİNSİZDİR. KRAL CP77
Nick'ini kaşmer yapan bir adamı ciddi bile almıyorumEn azından ağzıma uzun sarı şeyleri sokmuyorum ve tedaviye ihtiyacım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru yolu bulmuşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max 10 yaş
Bende nickini PC ustası yapanı ciddiye almıyorumNick'ini kaşmer yapan bir adamı ciddi bile almıyorum
Sokmadığın için bu haldesin ya primat.Yesen ztn bu kadar agresif olmazdın.Göm kabuklu kabuklu şifa olsun .En azından ağzıma uzun sarı şeyleri sokmuyorum
Dur az daha rage'le banlanacak az kaldıNick'ini kaşmer yapan bir adamı ciddi bile almıyorum
Ben ağızımla muz yerim ama sen başka yerlerinle yiyorsun dikkat et bağırsakların uf olmasınSokmadığın için bu haldesin ya primat.Yesen ztn bu kadar agresif olmazdın.Göm kabuklu kabuklu şifa olsun .
Hayret primatlar elleriyle yiyor genelde ama.demek aşırı sinirden direkt ağza attın tekteBen ağızımla muz yerim ama sen başka yerlerinle yiyorsun dikkat et bağırsakların uf olmasın
Hdhdhdhdhdhdhdhyoğun 31 için cyberpunk gayet mükemmel judy ablanız yardımcı olur rdr tabi la
Aptala bak SDHFSDGFHASDGFBende nickini PC ustası yapanı ciddiye almıyorum