Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Kablolu-kablosuz oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Hayatımda ilk defa klavye, mouse ve kulaklığı kablosuz kullanıyorum, gerçekten büyük konformuş :) Gamepad de kablosuz :)
  2. ahmetmelihalemdar

Genelde incelemesi yapılmamış , riskli ürünleri almayı seviyorum :) Kullanıp memnun kaldığım ürünleri tavsiye ediyorum hocam. V9 Pro hoşuma gitti gerçekten. Kulağımda evin içinde geziyorum, bağlantısı güzel. Şarjı,sesi , kafa ve kulak kısmı çok konforlu. 1 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar bir...
  3. ahmetmelihalemdar

Yeni bir marka değil ama Türkiye ye yeni giriş yaptılar gaming gen tr aracılığıyla. Kafamı sıkmıyor, kulaklarımı bastırmıyor, gerçekten çok rahat. 2.4 GHz ile bağlıyım, çekim gücü çok iyi. Pc hocası da mouse incelemesini yapmıştı bu markanın.
  4. ahmetmelihalemdar

Walpaper Engine Yardımlaşma Öneri

Benim de yok ama masaüstünde çok fena duruyor :) 1762365793 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2561945981
  5. ahmetmelihalemdar

Walpaper Engine Yardımlaşma Öneri

Bu çok hoşuma gidiyor https://moewalls.com/vehicle/bmw-m4-city-ride-live-wallpaper/
  6. ahmetmelihalemdar

https://www.gaming.gen.tr/?s=mchose+v9+pro&post_type=product&dgwt_wcas=1 Kullandığım kulaklığı tavsiye ederim. Ben beyazını kullanıyorum. Uygulaması, sesi, tizi, bası gayet iyi. 7.1 destekli Uygulaması da güzel Bu markanın ekipmanları gayet kaliteli
  7. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom Fiber Dönüşüm

Aktivasyon denilen şey, tamamen kırtasiye işi. Küçük yerlerde daha hızlı ilerler belki. Karamsar olma :)
  8. ahmetmelihalemdar

Yok. Vodafone zaten Telekom altyapısı üzerinden verecek. Malesef beklemekten başka tek şansın ; Telekom İl Müdürlüğünde birilerini bulabilirsen süreci hızlandırabilirsin.
  9. ahmetmelihalemdar

Kutuyu taktıktan sonra aktivasyon için 1 yıldan fazla bekleyen arkadaşlarımı biliyorum. Umarım şansın yanında olur
  10. ahmetmelihalemdar

Kutuyu koyup aktivasyonu yapmadılarsa zaten altyapın hala VDSL dir. Haliyle Millenicom da 1000 mbit veremez. Millenicom u daha önce kullandım, memnun kaldım ancak son yıllardaki enflasyonist ortamdan dolayı taahhütsüz firmaların pek bir cazibesi kalmadı. Taahhüt veren firmalardan yana tercihini...
  11. ahmetmelihalemdar

Yardım İşlemcim sıcak mı çalışıyor?

Boşta bu sıcaklıklar yüksek. Stres testlerinde durum nedir ?
  12. ahmetmelihalemdar

Kasım indirimlerinde sistemi yükseltmeli miyim?

Bence gayet güzel bir sistem. Yerinde olsam dokunmam. En azından 6000 serisi kartlar çıkana kadar
  13. ahmetmelihalemdar

Yardım Soğutucu kabloları nereye takılmalı?

Fanlarda ARGB yok sanırım. İki fanda da çift soket olur. İki fanı birbirine bağladıktan sonra, içinden çıkan o kabloyu anakartın CPU Fan kısmına takacaksın. İki fanda da biri dişi biri erkek 2 uç olur. Önce birbirine bağla, sonra içinden çıkanı bağlayacaksın
  14. ahmetmelihalemdar

🔥İndirim Tapo C211 2K Güvenlik Kamerası+ 64 GB Kioxia Kart 1089₺

Evet,dolunca en eski kayıttan silerek devam ediyor 1762350229 Elektrikçi arkadaşıma yaptırdım, priz yapılması gerekiyordu, anlamam pek :)
  15. ahmetmelihalemdar

🔥İndirim Tapo C211 2K Güvenlik Kamerası+ 64 GB Kioxia Kart 1089₺

Güzel kameradır. Apartman içine koydum. 24 saat kayıt yerine sadece hareket halinde kayıt alıyor ve 2 aydan fazla sürede anca hafızası doluyor. Görüntü kalitesi, ses kalitesi gerçekten güzel. Tavsiye ederim
  16. ahmetmelihalemdar

Yardım Bu Fan Kablosunu Nereye Bağlamalıyım?

4 pinli pwn fanlarını birbirine bağlamak için o.
  17. ahmetmelihalemdar

32 GB Ram Tavsiyesi istiyorum

Kullandığın ram in aynısından bir tane ekleyip 32 yapman yeterli olacaktır.
  18. ahmetmelihalemdar

MATX vs ATX çok fark yaratır mı

Lian Li yi mi diyorsun. Çok sağlam bi firmadır. Ürünleri aslında pahalıdır. Msi nin bu kasaları çok güzel ama fiyat sıkıntı değilse al geç. Ben gibi kasayı masanin üstüne koyacaksan ölç bence. Sığar sığmaz
  19. ahmetmelihalemdar

MATX vs ATX çok fark yaratır mı

Güzel ama nedense gözüm Lianli de kaldı 😀
Geri