- Bütçe
- 3500
Kablolu veya kablosuz alınabilecek güzel bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3500 lira. Fiyat bütçemi bir tık geçebilir kasım kampanyalarında indirim gelirse almayı düşünebileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kablolu veya kablosuz alınabilecek güzel bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3500 lira. Fiyat bütçemi bir tık geçebilir kasım kampanyalarında indirim gelirse almayı düşünebileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu markayı daha önce hiç görmedim. Yeni bir marka mı? Malzeme kalitesi nasıl?Kullandığım kulaklığı tavsiye ederim. Ben beyazını kullanıyorum. Uygulaması, sesi, tizi, bası gayet iyi. 7.1 destekli![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Uygulaması da güzel
Bu markanın ekipmanları gayet kaliteli
Yeni bir marka değil ama Türkiye ye yeni giriş yaptılar gaming gen tr aracılığıyla. Kafamı sıkmıyor, kulaklarımı bastırmıyor, gerçekten çok rahat. 2.4 GHz ile bağlıyım, çekim gücü çok iyi. Pc hocası da mouse incelemesini yapmıştı bu markanın.Bu markayı daha önce hiç görmedim. Yeni bir marka mı? Malzeme kalitesi nasıl?
Teşekkür ederim bi inceleyeceğim.Yeni bir marka değil ama Türkiye ye yeni giriş yaptılar gaming gen tr aracılığıyla. Kafamı sıkmıyor, kulaklarımı bastırmıyor, gerçekten çok rahat. 2.4 GHz ile bağlıyım, çekim gücü çok iyi. Pc hocası da mouse incelemesini yapmıştı bu markanın.
Teşekkür ederim bi inceleyeceğim.Logitech g435
sizce cloud 3 3k bandına inerse onu almakmı yoksa bunlardan bırını almkmı ?Kullandığım kulaklığı tavsiye ederim. Ben beyazını kullanıyorum. Uygulaması, sesi, tizi, bası gayet iyi. 7.1 destekli![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Uygulaması da güzel
Bu markanın ekipmanları gayet kaliteli
Genelde incelemesi yapılmamış , riskli ürünleri almayı seviyorumsizce cloud 3 3k bandına inerse onu almakmı yoksa bunlardan bırını almkmı ?
forumda birkaç kişi daha yazmıstı güzel ürün alınır diyeGenelde incelemesi yapılmamış , riskli ürünleri almayı seviyorum
Kullanıp memnun kaldığım ürünleri tavsiye ediyorum hocam.
V9 Pro hoşuma gitti gerçekten. Kulağımda evin içinde geziyorum, bağlantısı güzel. Şarjı,sesi , kafa ve kulak kısmı çok konforlu. 1 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum
Hayatımda ilk defa klavye, mouse ve kulaklığı kablosuz kullanıyorum, gerçekten büyük konformuşforumda birkaç kişi daha yazmıstı güzel ürün alınır diye
sırf şu kablo derdinden kurtulmak için alıyorum birde cloud 3 ü iki kere 3bin TL iken alamadım içimde kaldı şimdi ben alırım bunu o indirime girer![]()
valla öyle hocam etraf temız duruyor yok ayağııma takıldı koluma carptı takla attı kırıldı derdi yokHayatımda ilk defa klavye, mouse ve kulaklığı kablosuz kullanıyorum, gerçekten büyük konformuşGamepad: de kablosuz
![]()
cloud 3 kablolu olduğu için tavsiye etmedimsizce cloud 3 3k bandına inerse onu almakmı yoksa bunlardan bırını almkmı ?