Öneri 3000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

yunus45

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
Merhaba 3000 Tl civarında bir kulaklık arıyorum sizinde önerilerinizi almak isterim oyun için kullanacağım ama müzik performansıda tatmin edici olsun isterim kablolu kablosuz fark etmez bilindik markalar olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

piyasada kulaklık yok ya babuş bende arıyordum o fiyat bandında 10k lara 8k lara çıkmadan harbili bişey bulamıyorsun böyle harbi tertemiz mükemmel bir ses alamıyorsun onlardan bile atk mercury güzel diyorlardı bir göz at istersen

Merhaba 3000 Tl civarında bir kulaklık arıyorum sizinde önerilerinizi almak isterim oyun için kullanacağım ama müzik performansıda tatmin edici olsun isterim kablolu kablosuz fark etmez bilindik markalar olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Atk mercury wireless veya Cloud 3 wired

Bu fiyat bandında Cloud 3 Rakipsiz. Kablolusu şuan 2.9k olması lazım.

Oyun performansı son derece yeterli, müzik için de ayar çekersin o kadar. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum, hiç ayar yapmadım müzik performansı tatmin ediyor.

Oyun performansı son derece yeterli, müzik için de ayar çekersin o kadar. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum, hiç ayar yapmadım müzik performansı tatmin ediyor.
2600 civarına kuponla düşürdüm kafamda olan bi modeldi cs 2 oynuyorum genelde nasıl sence almalımıym yada ona denk baska bi kulaklık var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 önermem müzik performansı iyi değil
Önerdiğin kulaklık varmı hocam

2600 civarına kuponla düşürdüm kafamda olan bi modeldi cs 2 oynuyorum genelde nasıl sence almalımıym yada ona denk baska bi kulaklık var mıdır
2.6K'ya da düşürmüşsün, al geç.

Eq ayarı yaptın mı yoksa normal kullanıyor musun? Çünkü kullananlar ayar çekilmmmezse berbat olduğunu söylüyorlar.
Eq ayarı yapmadım kendi yazılımını indirmeidm hiç indirmeyi düşünmüyorum. Mikrofonu arka plan seslerini çok alıyor

Hocam çok eski değil mi

İstersen dolby atmos satın al ve ayar çek. Kalitesi çok fark edecek.

Geri