Arama sonuçları: *

1. Bay.Panda

Yardım Monitör Önerisi Yardım Edermisiniz

Kanka zaten çift monitör yapıcam sistemi o yüzden illaki çift mod olması lazım değil
  2. Bay.Panda

Aynı paraya istediğim özelliklerde 2 tane nasıl alıcam bende anlamadım önerir misiniz 1760117428 Sakin Kanka 😅
  3. Bay.Panda

Aklıma gelmemişti bi bakıyım bunada zaten şuana kadar baktıklarım arasında 3 monitör aklımda kaldı 2 tanesi asus biri samsung
  4. Bay.Panda

Arkadaşlar Sistemim Fotoğraftaki Gibi 2 Tane Monitör Alıcam Ama İkisini Aynı anda Alamıcam 1 Tanesi 240 Veya 360 Hz Arası Olucak Diğeri 2 Veya 4 k Kullanım Amacı Birini Rekabetçi Oyun İçin Kullanıcam Diğerini Yazılım, Tasarım, Ve Hikayeli Oyunlarda Ekran Başındaki Sürem Uzun Oluyor İşimden...
  5. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Evet anakartı ve sıvı soğutucuyu sattım gibi 2 tane kesin alıcı var anakart olarak b850 a geçiş yapıyorum sıvı soğutucu olarakta aklımda rog strix ryujin iii 360 var nasıldır acaba
  6. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Evet şuanda bunu kullanmaktan vazgeçtim iade işlemi veya satıcam rog strix ryujin iii 360 alıcam kasaya takmam en kötü elimde dursun bi arkadaşıma satar veya veririm ilan açtım sarı sitede dolapta anakartla birlikte koydum alan olursa anakartıda b850 yapıcam kafam rahat olsun içimde kalıcak...
  7. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Kanka kasa power anakart sıvı soğutucu aldım yukarda belirttim elimdeki kartı satabilirsem b850 alabilirim diyordum oda 2 sebepten 1. Tam beyaz kart 2. Mhz yüksek diye sıvı soğutucu korkutuyor oda işlemciyi iyi soğutur mu diye
  8. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Kanka b850 ile değiştirmeye değer bir şey varmı onu düşündüm sırf beyaz diye 1759010412 Benim anakart 6400 destekliyor her halde max sorun çıkar mı biostan düşürdek
  9. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Anam bu ram ne z5 den vaz geçtim tamam bunu yazdım listeye allah razı olsun
  10. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Sadece oyun değil kankam yazılım ve tasarım gibi şeyler içinde kullanıcam ( herkes işlemci ve sıvı soğutucu hakkında yazıyor 1 kişide diğer dediklerimi yanıtlasa :( ) 1759010195 Anakart aldım b650 almıştım önceden sonra b850 yi gördüm kafam karıştı
  11. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Amacım tek oyun değilki tasarım ve yazılım içinde kullanıcam
  12. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

Kanka kasanın yanında ucuza geliyordu almıştım zaten kasayı alalı bir süre oluyor normalde işlemci olarak kafamda r7 7800x3d vardı ama bütçem artınca değişti aldığım yerle konuşur iade denerim olursa asus rog strix ryuo iii 360mm alırım
  13. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

!BEYAZ SİSTEM! Arkadaşlar Merhaba Bir Süre Önce 0 Dan Sistem Toplamaya Başladım Para Biriktirip Parça Parça Alıyordum Ama Kafam Karışık Yardımcı Olur Musunuz Kasa ve sıvı soğutucu olarak linkteki olanları aldım İşlemcime göre inşallah sıvı soğutucu sıkıntı çıkartmaz yoksa satıcam yeni bir şey...
  14. Bay.Panda

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Yardım

İyi ozaman power korkutuyordu satmakla uğraşıp yenisini almak felan😅 1758910383 Bakıcam aslınsa biraz daha beklesem 11.11 mi beklesem
  15. Bay.Panda

Power sıkıntı çıkartır mı acaba
  16. Bay.Panda

Arkadaşlar bu kartlar Arasınsa Kaldım https://shbd.io/s/QIH0I6sm https://shbd.io/s/bTGlZGeM https://shbd.io/s/24oB1Lyz
  17. Bay.Panda

Kanka beyaz sistem topluyorum ve psu aldım https://rog.asus.com/tr/power-supply-units/rog-strix/rog-strix-850g-white-model/ 1758871730 Kanka benim aklımda 5000 serisi var ama power 850w sorun olur mu bi hata yaptı 850w aldım markası iyi bide tanıdığım birinden aldım çok ucuza 0 gibi zaten
  18. Bay.Panda

1758847587 İyi bir işlemci diye alıyorum bilgisayarı tek oyun için değil yazılım ve tasarım içinde kullanıcam
  19. Bay.Panda

Arkadaşlar Merhaba Bir Süre Önce 0 Dan Sistem Toplamaya Başladım Para Biriktirip Parça Parça Alıyordum Ama Kafam Karışık Yardımcı Olur Musunuz Kasa ve sıvı soğutucu olarak bunları aldım İşlemcime göre inşallah sıkıntı çıkartmaz yoksa satıcam yeni bir şey alıcam ama kasamdam memnunum fanlara...
  20. Bay.Panda

Çözüldü✓ Ekran Kartı Seçimi İçin Yardım

Taksit ile 28 e geliyor
Geri