Sıfırdan Sistem Topalama

Yani pek bir farkı yok aldıysan kullan bir daha iki iki anakart masrafı yapacağına 5070ti al o paraya kasa olarak ne kullanacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam bir fikrim yok onun için konu açmanız gerekebilir ne desem yalan olur şimdi
Kanka kasa power anakart sıvı soğutucu aldım yukarda belirttim elimdeki kartı satabilirsem b850 alabilirim diyordum oda 2 sebepten 1. Tam beyaz kart 2. Mhz yüksek diye sıvı soğutucu korkutuyor oda işlemciyi iyi soğutur mu diye

Hocam size bı tavsiye aldığınız sıvı soğutma arıza durumunda birebir değişim garantili, servisi olan ürünse kullanın.
Garantisiz faturasız ürünün arkasında duracak bi satıcıdan almadiysan ya geri sat ya da iade edebilirsen et.

İlerde başın ağrımasın

Hocam size bı tavsiye aldığınız sıvı soğutma arıza durumunda birebir değişim garantili, servisi olan ürünse kullanın.
Garantisiz faturasız ürünün arkasında duracak bi satıcıdan almadiysan ya geri sat ya da iade edebilirsen et.

İlerde başın ağrımasın
Evet şuanda bunu kullanmaktan vazgeçtim iade işlemi veya satıcam rog strix ryujin iii 360 alıcam kasaya takmam en kötü elimde dursun bi arkadaşıma satar veya veririm ilan açtım sarı sitede dolapta anakartla birlikte koydum alan olursa anakartıda b850 yapıcam kafam rahat olsun içimde kalıcak yoksa o kart🤣

Evet anakartı ve sıvı soğutucuyu sattım gibi 2 tane kesin alıcı var anakart olarak b850 a geçiş yapıyorum sıvı soğutucu olarakta aklımda rog strix ryujin iii 360 var nasıldır acaba

Geri